Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Skandal karar oldugu simdi anlasildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim tarihin en pasif yönetimi kafamıza vuruyorlar resmen.
Yönetimin ne yapmasini bekliyorsun? Bu TFF secimle mi geldi ki, secimle gidecekler? Terim 12 mac ceza aldiğinda, Melo tükürmediği halde 4 mac ceza aldiğinda vs bundan önceki yönetim vardi da ne oldu?
Volkan bir Avrupa ülkesinde olsa, en az 20 mac ceza alirdi. Volkan hic ceza almadi. Aldiği ceza tvlerinde yaptiği aciklama nedeniyle. İsin ilginci, eski tdmiz Terim Volkani korudu.
Daha amaclarini nasil belli edecekler ki? Adamlar dünya futbolunun en ağir sike olayina sahaya yansimamis dediler. Daha ötesi var mi?Ceza verebileceklerini sanmıyorum. Verirlerse artık amaçlarını iyice belli etmiş olurlar.
Felipe Melo ceza alırsa, taraftarımızın toplanıp TFF binasına yürümesi şart!
Fenerbahçe taraftarının yaptığı yürüyüşlerin yarısını bile yapamadık resmen haklı olduğumuz halde.
Retweet diye bi bahane mi var ya aklınızı mı yediniz forumca. Emre B. ünal aysala ananı avradını ... diye küfreden birinin tweetini milyonlarca takipçisiyle paylaşsa disipline sevk edilmesini istemez miydiniz? Melo uzun zamandır Galatasaray'a gelmiş en iyi önliberolardan fakat resmen saçmalıyor bazen siz de buna çanak tutup emin olun çok iyi yapıyorsunuz aynen devam.
algı problemi var galiba canerle sow'a ver ceza
hatta volkana şeyini tuttuğu için ver ceza
ozaman meloyada ver bişey demeyiz
canere yok volkana yok sow'a yok eee ?
edit: melonun gelmesini en çok istemeyen bendim bu forumda ama yiğidi öldür ver
Retweet diye bi bahane mi var ya aklınızı mı yediniz forumca. Emre B. ünal aysala ananı avradını ... diye küfreden birinin tweetini milyonlarca takipçisiyle paylaşsa disipline sevk edilmesini istemez miydiniz? Melo uzun zamandır Galatasaray'a gelmiş en iyi önliberolardan fakat resmen saçmalıyor bazen siz de buna çanak tutup emin olun çok iyi yapıyorsunuz aynen devam.
algı problemi var galiba canerle sow'a ver ceza
hatta volkana şeyini tuttuğu için ver ceza
ozaman meloyada ver bişey demeyiz
canere yok volkana yok sow'a yok eee ?
Böyle bir savunma şekli yok, Galatasaray futbolcusunun sahip olması gereken ahlaki değerleri diğer oyunculara verilmeyen cezalar belirlemez. Melo saçma sapan davranışlar yaptığında ceza alması gerektiğinde savunmanın anlamı yok. Başkalarının almadıkları cezalar ayrı bir konu ve onun mücadelesi ayrıca verilmeli.
1- Aziz taş... yesin cümlesini, Melo gibi türkçesi iyi olmayan biri anlayabilir mi?
2- Emre belözoglu o cümlenin ne oldugunu anlayabilir.
3- Sow ve Canerin yaptigi ortada
4- Bu durum TFF yi degil adli yargiyi ilgilendirir.
5- Bunu marjinal olmaliyim diye mi yazdin?
sen ver ozaman kardeş
Marjinal olmaya çalışsaydım direk marjinal olmalıyım yazabilirdim kardeşim okadar uğraşmazdım. Sen taraftar gözlüğünü çıkarıp objektif değerlendirme yaptığında anlayacaksın dediklerimi.
Bazıları objektif olacağım diye gerçekleri de görmüyor böyleleri çok ezilir