Melo PFDK'ya Sevk Edildi

BxFFeSGIMAAijkg.png:large

Skandal karar oldugu simdi anlasildi.

Yönetim tarihin en pasif yönetimi kafamıza vuruyorlar resmen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2-5 maç arası ceza alacağını yazıyor bazı yerler.

Eğer böyle birşey olur ve yönetim ile taraftar sessiz kalırsa herşey bitmiş demektir.

Yönetim tarihin en pasif yönetimi kafamıza vuruyorlar resmen.

Yönetimin ne yapmasini bekliyorsun? Bu TFF secimle mi geldi ki, secimle gidecekler? Terim 12 mac ceza aldiğinda, Melo tükürmediği halde 4 mac ceza aldiğinda vs bundan önceki yönetim vardi da ne oldu?

Volkan bir Avrupa ülkesinde olsa, en az 20 mac ceza alirdi. Volkan hic ceza almadi. Aldiği ceza tvlerinde yaptiği aciklama nedeniyle. İsin ilginci, eski tdmiz Terim Volkani korudu.

Kişilere yönelik hakaret suçundan normalde spor mahkemesi yerine adli ceza mahkemesine sevk edilebilir. Sonucundada Melo nun Türkiyede ki çalışma hakkı elinden alınabilir. Sandığımızdan daha büyük bir ceza da gelebilir yani. Bu pisliklerden herşey beklenir. Hazırlıklı olalım yani

Son düzenleme:
Yönetimin ne yapmasini bekliyorsun? Bu TFF secimle mi geldi ki, secimle gidecekler? Terim 12 mac ceza aldiğinda, Melo tükürmediği halde 4 mac ceza aldiğinda vs bundan önceki yönetim vardi da ne oldu?

Volkan bir Avrupa ülkesinde olsa, en az 20 mac ceza alirdi. Volkan hic ceza almadi. Aldiği ceza tvlerinde yaptiği aciklama nedeniyle. İsin ilginci, eski tdmiz Terim Volkani korudu.

Ne saçmalıyorsun sen?

Elimiz kolumuz bağlı oturacak mıyız yani?

Yönetimin saçma sapan sessizlikleri iş bilmezlikleri yüzünden bu noktaya geldik yüz verdikçe tepemize çıktılar.

Arkanda 25 milyon taraftar var senin doğru düzgün organize olursan sana kimse birşey yapamaz.

Ayrıca bu konunun fatih terimle ne alakası var sizin bu kutuplaşma, bireylere tapma merakınız yüzünden bu hallere geldi bu kulüp.

Biraz Galatasarayı ön planda tutun.

Retweet diye bi bahane mi var ya aklınızı mı yediniz forumca. Emre B. ünal aysala ananı avradını ... diye küfreden birinin tweetini milyonlarca takipçisiyle paylaşsa disipline sevk edilmesini istemez miydiniz? Melo uzun zamandır Galatasaray'a gelmiş en iyi önliberolardan fakat resmen saçmalıyor bazen siz de buna çanak tutup emin olun çok iyi yapıyorsunuz aynen devam.

Ceza verebileceklerini sanmıyorum. Verirlerse artık amaçlarını iyice belli etmiş olurlar.

Felipe Melo ceza alırsa, taraftarımızın toplanıp TFF binasına yürümesi şart!

Fenerbahçe taraftarının yaptığı yürüyüşlerin yarısını bile yapamadık resmen haklı olduğumuz halde.
Daha amaclarini nasil belli edecekler ki? Adamlar dünya futbolunun en ağir sike olayina sahaya yansimamis dediler. Daha ötesi var mi?

GS Camiasi, taraftar birlik olup, kenetlenmedikten sonra aynen devam edeceklerini, daha da abartacaklarini öngörmek mümkün.

Retweet diye bi bahane mi var ya aklınızı mı yediniz forumca. Emre B. ünal aysala ananı avradını ... diye küfreden birinin tweetini milyonlarca takipçisiyle paylaşsa disipline sevk edilmesini istemez miydiniz? Melo uzun zamandır Galatasaray'a gelmiş en iyi önliberolardan fakat resmen saçmalıyor bazen siz de buna çanak tutup emin olun çok iyi yapıyorsunuz aynen devam.

algı problemi var galiba canerle sow'a ver ceza
hatta volkana şeyini tuttuğu için ver ceza
ozaman meloyada ver bişey demeyiz
canere yok volkana yok sow'a yok eee ?

edit: melonun gelmesini en çok istemeyen bendim bu forumda ama yiğidi öldür ver

Son düzenleme:

edit: melonun gelmesini en çok istemeyen bendim bu forumda ama yiğidi öldür ver

Bazıları objektif olacağım diye gerçekleri de görmüyor böyleleri çok ezilir

1- Aziz taş... yesin cümlesini, Melo gibi türkçesi iyi olmayan biri anlayabilir mi?
2- Emre belözoglu o cümlenin ne oldugunu anlayabilir.
3- Sow ve Canerin yaptigi ortada
4- Bu durum TFF yi degil adli yargiyi ilgilendirir.
5- Bunu marjinal olmaliyim diye mi yazdin?

Böyle bir savunma şekli yok, Galatasaray futbolcusunun sahip olması gereken ahlaki değerleri diğer oyunculara verilmeyen cezalar belirlemez. Melo saçma sapan davranışlar yaptığında ceza alması gerektiğinde savunmanın anlamı yok. Başkalarının almadıkları cezalar ayrı bir konu ve onun mücadelesi ayrıca verilmeli.

Böyle bir savunma şekli yok, Galatasaray futbolcusunun sahip olması gereken ahlaki değerleri diğer oyunculara verilmeyen cezalar belirlemez. Melo saçma sapan davranışlar yaptığında ceza alması gerektiğinde savunmanın anlamı yok. Başkalarının almadıkları cezalar ayrı bir konu ve onun mücadelesi ayrıca verilmeli.

sen ver ozaman kardeş

1- Aziz taş... yesin cümlesini, Melo gibi türkçesi iyi olmayan biri anlayabilir mi?
2- Emre belözoglu o cümlenin ne oldugunu anlayabilir.
3- Sow ve Canerin yaptigi ortada
4- Bu durum TFF yi degil adli yargiyi ilgilendirir.
5- Bunu marjinal olmaliyim diye mi yazdin?

Marjinal olmaya çalışsaydım direk marjinal olmalıyım yazabilirdim kardeşim okadar uğraşmazdım. Sen taraftar gözlüğünü çıkarıp objektif değerlendirme yaptığında anlayacaksın dediklerimi.

Marjinal olmaya çalışsaydım direk marjinal olmalıyım yazabilirdim kardeşim okadar uğraşmazdım. Sen taraftar gözlüğünü çıkarıp objektif değerlendirme yaptığında anlayacaksın dediklerimi.

Senin yaptigin objektiflik degil.

Şunu da söyleyeyim. Ben Melonun bazi hareketlerini begenmiyorum. Burda topluca GS kulübüne saldiri var

Son düzenleme:
Adamlar bizimle uğraşmak için her türlü şeyi kullanırken buna şaşırmadım tabiki. Lakin Melo da biraz daha dikkatli olmalıydı böyle bir ortamda.

Xhemaili Eskişehirspor maçında ilk 11 başlar herhalde.

Su başkanın arkasında su kadar milyon taraftar var muhabbetlerini geçin artık lütfen. Bakın takımı bilerek, anlayarak, interneti kullanarak takip edenler arasında bile, Melo kötü yapmis, Galatasaray batiyormus gibi saçma sapan konuşanlar var.

Başkan bişey yapmalı, yapmamali tartışırız da reaksyonu sonucu arkasında taş çatlasa 50 bin kişi durur. Milyonlarcasi acar gazeteyi, Aysal paralelciymis, takımı batiriyormus der geçer.

-Tapatalk-

Neyse hadi kaçtım bariz bir ahlaki davranış bozukluğunu savunucam diye ne hallere giriyorsunuz Melo yaptığı yanlış bukadar basit "ne var bu yaptığında, rtweet yapmış yeah" düzeyinde ilkokul çocukları düzeyinde savunma yapıcaz diye kasmayın. Melo haketmiş cezasını ve alır inşallah. Diğer oyuncular da aynı şekilde emre sow cane vs vs.

Hadi saygılar cümleten..

Geri
Üst Alt