Melo'dan Emre'ye Müthiş Tepki!

haklıyken haksız duruma düşüyorsun.. yarın bütün spor yazarları Melo'da Melo diye avazları çıktığı kadar salyalarını akıta akıta bağıracaklar ekranlarda.. yaptın da eline ne geçti Emre köpeğini temize çıkarmak dışında..

Naaptı renktaş biliyomusun içimizin yağlarını eritti. Birilerinin bunlara konuştukları dilden cevap vermesi gerekiyodu. Dün Melo ve takım bunu yaptı sadece. Birazda onlar kahrolsun. Sahalarında her pisliği yapma hakları var zannediyolar yaptıkları pisliğin haddi hesabı yok. Bunu onlar kullanabiliyolarsa bizde kullanabiliriz.Artık onlarda sahamıza geldiklerinde içlerinde bir korku ile gelecekler.Tamam taraftar korkusu var ama tarafar ile futolcular birleştiği zaman işte böyle rakibin ayağı titrer. Sesi çıkanın haklı olduğu yerde susmayacaksın. Yöntem buysa bizde yapabiliriz. Hep mütevazilik hep iyimserlikle gördük ki bu ligde olmuyor. Öyle saça böyle tarak..

Şunuda ekliyiyim kesinlikle futbolda böyle şeyleri desteklemezdim ancak bu fener köpeğinin son senelerde pisliği uç noktaya taşıması ve bunada hiçbir adalet sisteminin karşılık vermemesi üzerine artık bizde bunu kullanmalıyız diye düşünüyorum. Güç bizde de var bunu kullanmalıyız.

şöyle hareketleri gazlamaya ne gerek var? mücadelesiyle hepimizin gönlünü kazanıyor şüphesiz. ancak bu tarz hareketlere "müthiş tepki" vs demek melo nun yaptığı nahoş hareketi daha da nahoş yapıyor bence. sonra da neden milli takıma alınmıyorum diye ağlıyor. dönüp kendine yaptıklarına bakması lazım. hiç hoş değildi. istediğini yaptırmışsın emreyi attırmışsın hadi seyirciye de yaptın, ama rakibe yapma be dostum. o zaman kral olacaktın işte.

böyle hareketlere çanak tutulduğu sürece hergün daha kötüye gideceğiz maalesef

yaptigi harekette zerre kadar bisey yok

$ike yapanlar o sahaya hangi yüzle cikiyorlar önce onun hesabini versinler

o sahaya cikmaya hakki olmayan takima böyle bir tepki verilde diye kimsenin laf etmeye hakki yok

adam hakli yere rakibini oyundan attirdigi icin taraftari ile seviniyor ve türkiyede bu büyük sorun olarak lanse ediliyor

şöyle hareketleri gazlamaya ne gerek var? mücadelesiyle hepimizin gönlünü kazanıyor şüphesiz. ancak bu tarz hareketlere "müthiş tepki" vs demek melo nun yaptığı nahoş hareketi daha da nahoş yapıyor bence. sonra da neden milli takıma alınmıyorum diye ağlıyor. dönüp kendine yaptıklarına bakması lazım. hiç hoş değildi. istediğini yaptırmışsın emreyi attırmışsın hadi seyirciye de yaptın, ama rakibe yapma be dostum. o zaman kral olacaktın işte.

Sen adamsın sen Galatasaraylısın o nedenle böyle güzel düşünürsün ancak karşında hiçbirzaman bunu anlayamacak insanlıktan nasibini alamamış olanlar var..

Bknn3xcCIAA7wfh.jpg

Bknmao1CUAAHTXl.jpg

Siz yapınca bişey yok Melo yapınca auvvvv,yok ya,hakedene hakettiği gibi davranmıştır,aslanım benim...

Kırmızı gereksizdi ama

kendisiyle uğraşan emreye yüzyılın dersini verdi

Arkandayız Melo

Bi de dış kapının mandalı kolpa delikanlı beşiktaşlılar var.Sorsan Pascal Nouma'nın heykelini dikecek kadar taparlar, ama gider Melo'nun hareketini paylaşır. Yorum olarak ta "Ve sonra dedimki iyiki Beşiktaşlıyım." der. Tiner kafası bu tineerr.

Zokora gördün mü bak.. ırkçıya karşı nasıl muamele edilir öğren..

hareketi cok iyi ya

baakk nasıl attırdım ehehehe mesajı verdi daha sonrada emreye şimdi dışarı cıkabilirsin diye kapıyı gösterdi ahaha :D

Bknn3xcCIAA7wfh.jpg

Bknmao1CUAAHTXl.jpg

Siz yapınca bişey yok Melo yapınca auvvvv,yok ya,hakedene hakettiği gibi davranmıştır,aslanım benim...

şu hareketlerin hangisi bu kadar konuşuldu. hele merelersin yatıklarını melo yapsaydı idam ederlerdi adama hiçbişey olmadı konuşulmadı doğru düzgün. dün geceden beri galibiyetimiz yerine melo yu asmaları tamamen bilinçli yapılan bir harekettir. aziz emri ve korkusudur.

ilk macta (Kadikoy de) Melo Emre ye normal bi faul yapmisti, sonra elini verip kaldirmak istedi, Emre de iteklemisti Melo yu, simdi ocunu aldi iste, Melo bunu kenara birakirmi, sen madem adam degilsin, iyilikten anlamazsin, bende sana boyle yaparim dedi :)

soylediklerinin haklilik payi var.ama suanki sartlarda bunun olmasi mumkun degil, serefsizligin hirsizligin odullendigi turkiye futbol ortaminda bu sozler sadece bos laflar.

ilk macta (Kadikoy de) Melo Emre ye normal bi faul yapmisti, sonra elini verip kaldirmak istedi, Emre de iteklemisti Melo yu, simdi ocunu aldi iste, Melo bunu kenara birakirmi, sen madem adam degilsin, iyilikten anlamazsin, bende sana boyle yaparim dedi :)

bir poziyon daha vardi baska birine foul yapmisdi onu kaldirmak istiyordu emre serefsizi onune gecipiteklemeye calisyoirdu sirf sinirlendirmek icin.hic ondan konusmadi bu serefli ahlakli medya mensublari.

Bu hareket neden böyle büyütülüyor anlamadim. Ortada hicbir sekilde saygisizlik yok, küfür yok, hakeme tepki falan yok.

Bazi arkadaslar hakem kirmizi kart verse yeridir demis, adam fiziksel bir müdahalede bulunmadan nasil kirmizi kart görecek? Küfür de etmedi.

Emre kirmizi kart gördügü icin ona yolu gösterdi ve güldü sadece. Hakem ilk yarida Mehmet Topal'i atamadi ve bizim Melo'yu atacagi okadar belliydi ki.. Hakemin 5 metre yanina yaklastigi ilk pozisyonda hemen cikardi ikinci sariyi.

Bu hareketib karşısında duranlar gitsin Emreden imzalı forma falan istesin. Melo sayesinde emreye nefretim kalmadı. Mal etti.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

yıllarca emrenın cırkeflıklerını volkanın ayılıklarını ızlemıs taraftarımız melonun harekete laf soyluyor vay arkadas..10 senenın ıntıkamını aldı melo bu hareketle dogrudur degıldır tartısılır ancak onların bıze neler yaptıgını unutmadan yorumunuzu yapın

yıllarca emrenın cırkeflıklerını volkanın ayılıklarını ızlemıs taraftarımız melonun harekete laf soyluyor vay arkadas..10 senenın ıntıkamını aldı melo bu hareketle dogrudur degıldır tartısılır ancak onların bıze neler yaptıgını unutmadan yorumunuzu yapın

+ LUGANO

tekrar söylüyorum. dün gece içimin yağları eridi. ohhh beaaaaaaaaaaa

en az 10 kere izledim o pozisyonu.

inşAllah tişörtü basılır o hareketin

8yza8y9y.jpg

Geri
Üst Alt