melo'nun istenmeyen adam ilan edilmesi

Estağfurullah, ne özürü. Sadece yakışmıyor bizlere. Sonuçta hepimiz aynı takıma, aynı renklere gönül veriyoruz. Ben mesela kalmasından yanayım ama yazdığın üçlü Şampiyonlar ligi için gerçekten yetersiz, onu kabul ediyorum. Selçuk gitmez. Melo gitmemeli.Sadece Hamit'in yerine nokta atışı bir transfer yapmamız lazım.Zaten üçünü de birden değiştirmemiz o kadar kolay değil.

Melo kalsın, Hamit gitsin dediğin için badminton izlemelisin. Tartıştığın kişinin kafası bu kadar. :red:

Serbay konuyu farklı tarafa çekmeyim diye cevap vermiyorum hala karı gibi dırdır yapıyorsun.

hamit melodan iyi oynadı bu sene dedim
kariyer açısından yine hamit iyi takımlarda oynadı dedim
selçuk melo hamit gitsin dedim melo gitsin hamit kalsın demedim, nasıl okuyup anladığın malum

bunlar sıradan bir insanın okuyup anlayacağı şeyler anlamıyorsan daha fazla beni yorma sus.

Serbay konuyu farklı tarafa çekmeyim diye cevap vermiyorum hala karı gibi dırdır yapıyorsun.

hamit melodan iyi oynadı bu sene dedim
kariyer açısından yine hamit iyi takımlarda oynadı dedim
selçuk melo hamit gitsin dedim

bunlar sıradan bir insanın okuyup anlayacağı şeyler anlamıyorsan daha fazla beni yorma sus.

Ben sana ne yazmışım onu oku sonra attığın ilk cevaba bak bakalım ne yazıyor. G.tün başın ayrı oynuyor ama bana karı gibi diyorsun. Arkana da kanser Şükrü'yü almışın. Yetmiyor kel adamı istiyorsun. :asd22:

Geri
Üst Alt