Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

Gördügüm en sacma ceza galiba.

Serefsizler!!!! Olmaz böyle bir sey ya. Ayı Volkana sadece üç maç. Provokatör azize ye ceza yok. Yazıklar olsun.

Ya forum admin yöneticileri ne varsa sesleniyorum 1 bölüm yapın şifreli veya birşey olsun sinir stress atmak istiyoruz bu tür durumlarda içimizi boşaltmak istiyoruz ben şimdi ne yazayım bu konuya yada açmayın bu tür konuları eli ayağı titriyor insanın.

Salaklar yaptıkları ve verdikleri cezalardan dolayı kulübü dahada motive ediyorlar şampiyonluk için.melo 2 maç oynamasın çok önemli değil önemli olan diğer futbolcuların da bu kararlardan sonra takımlarına oynanan oyunları görüp daha da kenetlenmeleri.bulunmaz fırsat aslında bu verilen cezalar.kadro derinliğinden bahsediyorduk 2 hafta öncesine kadar çözüldü,kadrodaki oyuncuların vurdumduymazlığından ve kendilerini sıkmadan oynamalarından şikayet ediyorduk bu da verilen cezalarla birlikte biraz daha takımın kenetlenmesini ve nolyor lan demelerini sağlayabilir.yeter ki kafasında biraz futbol oynama düşünceleri olsun bu cezalarla daha çok motive olurlar.

federasyonun yaptıkları ve verdikleri cezalar şaka gibi.ama bu federasyonu ve yetkilileri seçerken hiç itiraz etmeyenler şimdi gelip de bize ceza verdiklerinde atıp tutmasınlar.bunun böyle olacağı belliydi.

sonra kalkıp bugün yapılan organizasyonun neden yapıldığını anlamıyorsunuz öyle mi?... mal diyorum diye niye kızıyorsun bilader...

Ya forum admin yöneticileri ne varsa sesleniyorum 1 bölüm yapın şifreli veya birşey olsun sinir stress atmak istiyoruz bu tür durumlarda içimizi boşaltmak istiyoruz ben şimdi ne yazayım bu konuya yada açmayın bu tür konuları eli ayağı titriyor insanın.
Yapılamayacak bir şey değil bunu yaparız.Ama oraya girenlerden birisi caps alır bir şey yapar başınız yanar.O yüzden olmaz

fenerayonu ziyarete gitti bizimkiler seyircisiz cezası reddediilip meloya ceza geldi gitmeseler neler olacakmış demekki

Yazdıklarınıza dikkat edin sakin olun valla hapis cezası falan alırsınız mazallah..

Inanilmaz bir sey. Gercekten inanilmaz. Diyecek kelime kalmadi artik.

~tap

Bizim birseyler yapmamiz lazim birakin yinetimi.Pankartlari toplayip AKP TFF Cek elini GS uzerinden gibi mesajlar verilmeli.Bence suc bizde,sadece mac seyrederek taraftar olunmaz.Gerektiginde yakip yikacaksin.Taraftar olarak bizim pasifligimiz yuzunden bitleri kanlandi bu yoluklarin.

Şikenin, ırkçılığın üstünün örtüldüğü ülkede RT den bir futbolcunun ceza alması anormal olan..

Her yanlışa gereken ceza verilse insan Melo nun aldığı cezayı da normal karşılayabilir. Ama öyle olmuyor işte maalesef.

yazıklar olsun

sow ile caner'e neden ceza yok ?

Bu ne lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt