Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

Başta düpçü ve o malum kurulunun üyelerinin tamamının en kısa zamanda en sevdiklerinin acılarını görmeleri dileğiyle !

Melo anlamadığı twitleri ne diye retweetliyor?Ayrıca Aziz ismi de geçiyor.Bunu görüp anlamalıydı.Zaten ceza vermek için kırk takla atıyorlar.Bundan sonra daha dikkatli olmalı özellikle sahada.Tüpçü kafayı taktı çünkü.

Fotografi reweetledi. Ortada sadece bir yazi bulunmuyor.:holmes:

Neyse

Son düzenleme:
haha baslamislar yine yuruyus. kardesim anlamiyomusunuz? o tff binasi yanmadan bunlardan kurtulus yok.

aynı retweet emre b. denen ırkçı ve küfürbaz tarafından yapılsa "t..ak ağza yansımamış." diye ceza gelmezdi.

Alıntıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah belanızı versin haysiyetsiz herifler.Irkçılığa,şikeye,teşvike ceza yok ama Melo ya anlamını bilmediği,sadece kendi resmini gördüğü için tweeti RT ettiği için 2 maç ceza.Yazıklar olsun.

Yalnız Melo da çok sabırlı bir insanmış.Kendisine yapılanların bir kısmı başka bir yabancıya yapılsaydı ülkeyi terk ederdi ve hakkıdır da.Ama Melo 6.haftada bunun acısını çıkartacaktır.

Az önce eve geldim, yok artik. Yok artik beyler, saka mi bu? ALLAH Belani versin bu Serefsiz, Tarafli TFF'ye, yeter artik yeter. 4 Senedir TFF bizimle oynuyorlar, insallah Türkiye Fransaya gidemez, Demiören ve Terimin takimi DESTEKLEMEM artik. Yeter umarim grubu sonucu oluyorsunuz!!!

Bunlarin asıl kaynağı Melo'nun başta belesoglu olmak üzere diğer fb ve yandaslarini sahada ve saha dışında mal etmesi yüzünden çünkü Melo Galatasaray taraftarı hariç herkesin nefreti

Kendi açık açık küfür yazsa tamam diyeceğim de, Melo her zaman olduğu gibi ona gönderilen resim ve mesajdan dolayı RT yaptı. Melo türkçe bilmiyor ki küfürleri bilsin.

Melo sonra RT'yi geri aldı ve özür diledi. Buna rağmen gelen cezaya bak.

Fenerbahçe Yönetimi ısmarlama ceza verdiriyor!

Allah belalarını versin.

Son düzenleme:
Türkiye Kupası' na katılmayalım, milli takıma da oyuncu göndermeyelim.

Yönetim kesinlike somut bir adım atmalı.
Serefsizler resmen istedikleri gibi at koşturuyor.
Yönetim ne yapacak onu da bir söylesen diyorum , ortaya fikir atıp durma.

Savaş mı çıkarsın ülkede , Galatasaray taraftarını anarşizme mi davet etsin nedir senin istediğin söyle de bilsin herkes?

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!

Bu akşam saat 23:00 Hadımköy Gişeler - Beykent yolu üzeri Pelican Hill Sitesi'ne Melo'ya gidiyoruz!

Sezon sonu gelecek 4. yıldızı bu şerefsizlere inat sahada ve saha dışında ki sabrımız ile kazanacağız. O tüpcü olacak onun bunun çocuğu o kupayı ayağımıza getirecek ve hiç bir oyuncumuz o karaktersizin elini sıkmayacak o kupayı alacağız!

Geri
Üst Alt