Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

Arkadaslar küfür ederek hem kendinizi, hem forumumuzu yasal olarak cok zor durumda birakabilirsiniz. Bu federasyonun yüzüne forumda kimsenin ceza almasini istemiyoruz. Lütfen sinirlerimize hakim olalim.

anderlecht macinda buyuk hirs yapar... hergun yeni ceza yeni bi skandal yeni bi karar yuh beh . haftada bir macda varmis ordada futbol falan da yok....

Melo'nun evinin önü bu akşam;

[video]https://videos-g-6.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/10701839_557682707693086_2080190408_n.mp4[/video]

Oha oha oha yazıklar olsun ben hyatımda bu kadarda yandas federasyon görmedim ne dicemi bilmiyorum ya yok böyle bişey yok yok yok

Keske Istanbulda olsam.. bir grup ile TFF binasini basip....

Fethullah Gülenin bir bedduasi vardir hepiniz bilirsiniz belki onu tüpcüye gönderme yapiyorum.

Ulan bu demirören yüzünden disarda gördüğüm tüpcülere nefretim artti.Adam nasil tüpcü olduysa nerede tüp satan görsem saldirasim geliyor. Ulan bu demirören yüzünden olan tüpcülere oluyor.

Çok net şerefsizlik, lanet olsun böyle düzene..

Oley Oley Felipe Melo , taş.... kaç kilo Felipe Melo !

Melo önümüzdeki maçta oynamalı, seyircisiz maç filan hikaye stad full dolmalı.

sonra 3-0 hükmen mağlup olalım.

eğer böyle bişey yapılacaksa o stat dolmalı ve maç biter bitmez tff binası basılmalı

Son düzenleme:
sonra 3-0 hükmen mağlup olalım.

eğer böyle bişey yapılacaksa o stat dolmalı ve maç biter bitmez tff binası basılmalı
Öyle sözde ligden çekilme ile filan olmuyor bu işler (şikecilerin 3 Temmuz'dan sonraki açıklamalarını hatırla). Nasıl basketbolda maça çıkmayacağız deyip final maçına çıkmadıysak önümüzdeki maçta full seyirci önünde Melo'lu kadro ile sahaya çıkmalıyız.

Öyle sözde ligden çekilme ile filan olmuyor bu işler (şikecilerin 3 Temmuz'dan sonraki açıklamalarını hatırla). Nasıl basketbolda maça çıkmayacağız deyip final maçına çıkmadıysak önümüzdeki maçta full seyirci önünde Melo'lu kadro ile sahaya çıkmalıyız.
Güzel diyorsun da protesto yöntemi avrupada tutar malesef ülkemizde protesto yemiyor yani kimsenin umrunda değil. gezi olayları,memur maaşları,emekli zammı,öğrencilerin katkı payı protestoları ve daha binlercesi... hangisi bir sonuca ulaştı? adım gibi eminim basketbolda yaptığımız çıkmama kararıda hiç umurlarında değil aksine işlerine geldi şimdi de futbolda yaparsak bu sene uçar gider. ama son haftalarda garantilersek eğer her türlü çirkefliği,zarara uğratmayı yapmalıyız(maça çıkmama,cezalı oyuncu oynatma,sahaya 12 kişi çıkma vs)

Ligden cekilsek hangi ligde oynayacagiz o zaman Eger boyle imkan varsa giderim baska ulkenin ligine yemişim boyle ligi insan biraz saygili olur avrupada kendimizi gosteriyoruz turkiye icin ama tüpcü takmiyor.ligden cekilelim bakin o zaman herkes bizi istiyor mu istemiyor mu Kuslar ötecek Galatasaray yoksa sarmaz diye.Türkiye puanida duser o zaman sonra herkes birbirini yesin ne guzel olur Bilsinler bizim kiymetimizi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt