Mercedes-Bmw-Audi Sizce hangisi?

Cevap: Mercedes-Bmw-Audi Sizce hangisi?

Tabiki BMW.

Audi hakkında bir söz vardır Almanların söylediği "Biz Bmw ve Mercedes'i yabancılar için Audi'yi de kendimiz için üretiriz." diye. Buradan Audi'nin BMW ve Mercedes'ten daha iyi mi olduğu yoksa Almanların cimri olduklarını mı anlıyoruz bilemeyeceğim :)

Benim oyum BMW'ye gider, çoğu önemli klasmanda şahsen BMW öndedir , yeni 5 kasası da efsane olmuş. Mercedes mesela bence jip klasmanında hiç iyi mesafe katamamışken BMW, X6 3.0 TDI ile 7 küsür litre yakan bi uzay mekiği gibi tank çıkardı :)

Ki bu da çok tartışılacak konudur, çok da zevkli bir konudur. Mesela şu anda fiyat-performans açısından her markadan bir araba seç desen. Audi'den büyük ihtimalle TT alırım ikinci el, ucuz fiyata çok klas bir spor araba ya da sene sonu indiriminden A3 1.6 Sportback 22 bin euroya çok net gideri var. BMW'de ise 3.20D derim sanırım M modellerine girmeyecek olsam. Mercedes'te yeni coupe E serisi dizaynı hoşuma gitti, kıçını hafif kalkık yapıp arka alta siyah koruma takmışlar.

Bmw X5 :ays: Beyaz x6 omrumu yedi gerci..

Hepsi alman hepsi taş :D almayanda çok ucuzlar

Bi kere bmw daha çok spor araba.İş adamlarına göre araba yaptıklarını görmedim.Diğerlerinin spor arabaları da var ama daha çok iş adamı tarzı araba yapıyorlar.O yüzden bmw yi çıkarmak lazım listeden.Mercedes le audi arasından da tabi ki mercedes.

Bi kere bmw daha çok spor araba.İş adamlarına göre araba yaptıklarını görmedim.Diğerlerinin spor arabaları da var ama daha çok iş adamı tarzı araba yapıyorlar.O yüzden bmw yi çıkarmak lazım listeden.Mercedes le audi arasından da tabi ki mercedes.

740ld

İş adamını bırak, yaşadığım yerin Valisi Makam aracı olarak kullanıyor.

7 serisi ne Hasan? 5 ve 6 serisi de orta yaşlı insanlar için tasarlanmıştır başta zaten şu anda 5 serisi daha sportif bi hal almış olsa da.

740ld

İş adamını bırak, yaşadığım yerin Valisi Makam aracı olarak kullanıyor.

Tamam elbette o tarz arabaları var ama genelde spor araba üretiyorlar diye biliyorum.

Bu arada spor araba üretme bakımından seçersek bmw yi seçerim tabi ki.

Otomobil tasarımı üzerine okumayı düşündüğüm için bu yönden yorum yapayım.Çizgisi,duruşuyla,asaletiyle Mercedes'i en tepeye koyarım.Çok akıcı çizgileri var bütün modellerinin istisnasız.Yeni Cls çok hoşuma gitti misal.Bmw daha sportif çizgiler taşır genelde ama hertürlü Merso'yu tercih ederim.Audi'yi bunlarla karşılaştırmam.Topclass üreticilerden biri değil Audi.

Model bazında bakarsam Mercedes SLR Mc'laren Stirling Moss'a rakip olacak alet yok ne Bmw'de ne Audi'de. :asd:

Yeğenim BMW hastasıydı ve hep bu markayı tercih ederdi ta ki patronunun MERCEDES'ine binene kadar :)

Bana söylediği aynen şu oldu : " Bambaşka...Ben böyle konfor görmedim,araba üstü alet "

Mercedes standart belirler...

5-7 serileri business klasmanına giriyor. 3 markanında sınıf karşılıkları var.

Mercedes ------- Bmw ------- Audi

A--------------------1----------------A1

B--------------------1----------------A2-A3

C--------------------3--------------------A4

E--------------------5-----------------------A6

S--------------------7---------------------------A8

AMG----------------M-----------------------------S

M-G-GL-------------X1-X3-X5-X6--------------Q5-Q7

Tam olarak aynı sınıftalar. Sonra hepsinin özel serileri de karşılıklı yine.

Mercedes > Audi > BMW ama ben her zaman Audi'yi tercih ederim.

RS5, yeni A8, yeni A7 ve son bomba yeni 2012 A6..

Bu modeller ile Audi kesinlikle zirvede :tiphat:

Mercedes ------- Bmw ------- Audi

A--------------------1----------------A1

B--------------------1----------------A2-A3

C--------------------3--------------------A4

E--------------------5-----------------------A6

S--------------------7---------------------------A8

AMG----------------M-----------------------------S-RS

M-G-GL-------------X1-X3-X5-X6--------------Q5-Q7

CL-SL---------------6--------------------------------5

Bana göre sıralama böyle olur. Koyu siyah(bold) 1., kırmızı 2. normal yazı stili 3. olarak düşündüm.

Geri
Üst Alt