Merih Demiral: "Ne diyeyim bilmiyorum"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
"Ne diyeyim bilmiyorum."

"Daha önce böyle bir maç yaşamadık, ne diyeceğimi bilmiyorum. Kötü bir sonucun sorumlusu olarak hocayı ya da futbolcuyu göstermek olmaz, biz bir aileyiz. Hepimiz gerçekten iyi niyetliyiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

"Önümüzdeki maçlarda bunları telafi edeceğimize inanıyorum."

"Toparlanmak mümkün ama yapılacak şeyler var. Böyle maçların bence telafisi olacak. Daha çok istekle bunu göstereceğimizi düşünüyorum."

"Ortaya böyle bir sonuç çıktığı için çok şaşırdık."

Hocayi sorumlu tutmak dogru olmaz diyor yalaka. Ulan kimi sorumlu tutalim. Iyi niyetlilermis bi de 😂

Bi paragraf daha konuşsa sorumlu biz olacaktık

Çakma mehmetçik,ucuz kahraman seni

"Ne diyeyim bilmiyorum."

"Daha önce böyle bir maç yaşamadık, ne diyeceğimi bilmiyorum. Kötü bir sonucun sorumlusu olarak hocayı ya da futbolcuyu göstermek olmaz, biz bir aileyiz. Hepimiz gerçekten iyi niyetliyiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

"Toparlanmak mümkün ama yapılacak şeyler var. Böyle maçların bence telafisi olacak. Daha çok istekle bunu göstereceğimizi düşünüyorum."

Kesinlikle haklı kadın voleybol takımı suçlu

"Ne diyeyim bilmiyorum."

Neye şaşırmışlar anlamadım hepimiz fark yiyeceğimizi biliyorduk sadece 4 mü 5 mi 6 mı tartışması vardı daha çok. 5 farkla bitti.

Bosver Merih sen bu vatan icin cok sey yaptin daha da yapican

Uzun pas atma özelliği yok ama garip bir özgürlük tanınmış kendisine.

Geri
Üst Alt