Mert Çetin’den Veda!

Uzun yillar hizmet etti, kendisine bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim . Herseyin bir sonu olmaliydi artik yeni bir Galatasaray icin devam edilmeli.

Güzel bir veda mesajı. Hikayesi de güzelmiş. Taraftarı olduğu klübte çalışabilmesi, hele sürekli takımın içinde olup bundan para kazanabilmesi büyük bir şans.

Şaka bir yana - yani sosyal medyada yazarsın 4 5 satır insanlar okur , madem uzun kısa video ile konuşup yapsana .

Genede alıştığımız sima idi - tartışılan kısmı ne yazık ki var son günlerde ama heralde %90 Galatasaraylının kıskandığı bir işi iyi yaptı diyebiliriz.

Arma altında emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Yolu açık olsun.

Hizmetlerin için teşekkürler lakin ben çalışanların memur zihniyetine döndüğünde heyecanlarını kaybettiklerini düşünüyorum gitmesi yada istifa etmesi nasıl oldu bilmiyorum hayırlı oldu.

yolu açık olsun, kalması saçma olurdu

Üzüldüm doğrusu, doğal sempatik biri olarak görmüşümdür hep...Yolu ve bahtı açık olsun...

12 sene çalışmış güzelce ayrılıyor yeni bir maceraya çıkabilir bazen değişiklik iyidir. Giderken kurumla kavga etmemesi yeterlidir. Her şey için teşekkürler Merto.

Ben anlamadım şahsen. Kendileri istifa ettilerse ( eray, mert ve diğerleri) ayıp. Şu zor süreçte takımı yalnız bırakmak cidden çok ayıp. Eğer görevlerine son verildiyse yönetimin saçma hareketi. Sezon ortasında bu kadar köklü değişiklik yapılır mı?

Direkt olarak Florya'nın düzenini baştan oluşturuyorlar. Bu durum yeni hocayı da etkiler. Futbolcuları sahaya konsantre etmeye çalışırken futbolcular saha dışına odaklanıyorlardır.

Her gün ayrı bir veda paylaşımı yapıyor oyuncular. Sahaya konsantre olamıyorlardır. Cidden korktuğum senaryo gerçekleşecek gibi. 2 3 sene önce Fenerbahçe küme hattında diye dalga geçerken şimdi o sınrıdayız.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

merto artık hi'yi selam diye çevirmediği için küme düşücez herhalde

Got'taki red wedding gerçeğe dönüştü bildiğin. Hatırla belmas, 'The North Remembers'.

Geri
Üst Alt