Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.404
- 49.786
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o halde 6 ay kadro disi birakip belese bize geldigini izleyeceklerSivasin mac satan yavsak baskani bize yedirmez bunu.
Kuslardan birine gider büyük bir ihtimalle.
Adam gibi adam Mert Hakan YandasSelçuk v2 yükleniyor bekliyoruz
reis ben maçı izlemedim bizle adı gecen iki sivaslıyıda hiç öyle izlemedim. genelde burada bi anlık heyecanla futbolcular istenir gelince çöp ilan edilir. şimdi sen futboldan ve futbolcudan anlayan birine benziyorsun bu iki sivaslı oyuncuda gerçeten iş var mı?freiburg filan gibi bir takıma git reis boşver burdan kurtar kendini
reis ben maçı izlemedim bizle adı gecen iki sivaslıyıda hiç öyle izlemedim. genelde burada bi anlık heyecanla futbolcular istenir gelince çöp ilan edilir. şimdi sen futboldan ve futbolcudan anlayan birine benziyorsun bu iki sivaslı oyuncuda gerçeten iş var mı?
yav inan en terste kalınacak topçular bunlar
çünkü sivas çok geniş alanda hızlı oynuyor
biz kaç maç öyle oynarız bilmiyorum
mert hakanı daha sırtı dönük görmedik mesela
ama illa birini alacaksam mert hakanı alırım yine de
taylandan filan daha iyi oyuncu mesela o net
ömerden de iyi oynar
Bu oyuncuyu baya ovuyorlar, 3 buyuklerde oynama potansiyeli var mi?
Belhanda sivasta olsa biz niye alamiyoruz bu adamlari diye yazarsınız burada. Mert hakan en fazla yedek olur Türk rotasyon oyuncusu olarak kullanilir. Su anki taylan ve cimi gibi. En fazla 3 maca anadoludan topcu alinmaz moduna girilir. Emre akbabanin alanyadaki hali mert hakandan 2-3 gomlek üstündu. Sakatlanmasa bile yedek kalirdi emre, bu da öyle olacak gelirse. Ama nötr bakiyorum gelirse inş iyi olur gelmezse niye almadik demem.Gören de üç büyükler yıldız kaynıyor sanır. 10 numaramız Belhanda ve bu adam bizdeki karaktersize oyun olarak bin basar!