Mert Hakan: "Hedefim yurt dışına gitmek"

Sivasin mac satan yavsak baskani bize yedirmez bunu.
Kuslardan birine gider büyük bir ihtimalle.

freiburg filan gibi bir takıma git reis boşver burdan kurtar kendini

freiburg filan gibi bir takıma git reis boşver burdan kurtar kendini
reis ben maçı izlemedim bizle adı gecen iki sivaslıyıda hiç öyle izlemedim. genelde burada bi anlık heyecanla futbolcular istenir gelince çöp ilan edilir. şimdi sen futboldan ve futbolcudan anlayan birine benziyorsun bu iki sivaslı oyuncuda gerçeten iş var mı?

reis ben maçı izlemedim bizle adı gecen iki sivaslıyıda hiç öyle izlemedim. genelde burada bi anlık heyecanla futbolcular istenir gelince çöp ilan edilir. şimdi sen futboldan ve futbolcudan anlayan birine benziyorsun bu iki sivaslı oyuncuda gerçeten iş var mı?

yav inan en terste kalınacak topçular bunlar

çünkü sivas çok geniş alanda hızlı oynuyor

biz kaç maç öyle oynarız bilmiyorum

mert hakanı daha sırtı dönük görmedik mesela

ama illa birini alacaksam mert hakanı alırım yine de

taylandan filan daha iyi oyuncu mesela o net

ömerden de iyi oynar

yav inan en terste kalınacak topçular bunlar

çünkü sivas çok geniş alanda hızlı oynuyor

biz kaç maç öyle oynarız bilmiyorum

mert hakanı daha sırtı dönük görmedik mesela

ama illa birini alacaksam mert hakanı alırım yine de

taylandan filan daha iyi oyuncu mesela o net

ömerden de iyi oynar

3-5-2 gibi bir sistemde kalabalık orta saha ve kontraya dayalı oyunla oynarsak Mert Hakan bizde de verim verir. Ama biz Avrupa'da son 32 maçta 2 galibiyet alıp bütün Anadolu deplasmanlarında kaybeden bir büyük takım olduğumuz için hocamız Mert Hakan'ı da kalabalık savunmaların karşısına atacak ve oyuncunun potansiyel performansının 1-2 gömlek altına tamah edecektir. Ki dediğin gibi her şeye rağmen bilimum ikili mücadelede kendini pamuk helva gibi yere atan Ömer Bayram'dan iyidir.

Yeni Xelçuk’umuz ol kop gel Hakan’ım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer'in sırf biraz çalışıp dikine oynamaya çalışarak sivrildiği takımız. Mert Hakan da gayet güç katabilir. Hareketli oynayan her adam fark yaratır. Takımda herkes sabit durup pas istiyor, imanımız gevredi.

Gören de üç büyükler yıldız kaynıyor sanır. 10 numaramız Belhanda ve bu adam bizdeki karaktersize oyun olarak bin basar!
Belhanda sivasta olsa biz niye alamiyoruz bu adamlari diye yazarsınız burada. Mert hakan en fazla yedek olur Türk rotasyon oyuncusu olarak kullanilir. Su anki taylan ve cimi gibi. En fazla 3 maca anadoludan topcu alinmaz moduna girilir. Emre akbabanin alanyadaki hali mert hakandan 2-3 gomlek üstündu. Sakatlanmasa bile yedek kalirdi emre, bu da öyle olacak gelirse. Ama nötr bakiyorum gelirse inş iyi olur gelmezse niye almadik demem.

Geri
Üst Alt