Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Erdoğan ile beraber üçüde gelmeli.
su erdo hakikaten iyi mi
hic dikkatimi cekmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erdoğan ile beraber üçüde gelmeli.
Yasin şu yaşında ona göre daha iyi ve enerji katıyor bence gereksiz olur, Sinan Gümüş'den daha kötü futbolcu diyebilirim.su erdo hakikaten iyi mi
hic dikkatimi cekmedi
emre hakan erdoğan fernandoDogru bir düşünce
2011-12 sezonundaki Fatih hocalı Emre Çolaksa benziyorlar ama sonrasındaki baya havaya girip futbolu unutmuştuEmre Kilinc bana Emre Colaki izletiyor
2011-12 sezonundaki Fatih hocalı Emre Çolaksa benziyorlar ama sonrasındaki baya havaya girip futbolu unutmuştu![]()
Aynen o özelliğini atlamamak lazım takıma inanılmaz dinamizm de katıyor deplasman da rakip kaleye çok hızlı geçiş yapıyordu şut ve pas konusunda da daha iyisi gelirse güzel olacakEmre colak topla hizli degildi. Emre kilinc o konuda daha iyi.
Belhanda out M.Hakan Yandaş in.sonra kıvırmaya çalıştı. bu cocuk çok oynuyor kameralara kaç haftadır böyle.
Emre Akbaba cöp belhandayi yedege gömdü, Mert Hakan‘da tribüne cakacak belhandayisonra kıvırmaya çalıştı. bu cocuk çok oynuyor kameralara kaç haftadır böyle.
bana sonra demeyin herkesi tahrik ediyorsun diye. sözde beni engellemiştin ama gördüğün yerde hep aynı şeyleri yazmaktan bıkmıyorsun. bir de eski yöneticisin... sana karşı iyi dileklerde bulundugum için bana yazıklar olsun, eğitilmez herif...Emre Akbaba cöp belhandayi yedege gömdü, Mert Hakan‘da tribüne cakacak belhandayi
Kardeş sen şimdi geçmişte yazdıklarına göre cevablar alıyorsun. Bakıyorum artık zoruna gitmeye başlamış. İnsanlar tutku ile bağlı bu takıma ve sen çoğunluğun takıma fayda sağlama olanağı olmayan belhanda hakkındaki görüşleri sırf sen seviyorsun diye (sevdiğinde inanmıyorum trolluk amacindasin) başkalarının da senin gibi olmasını bekliyorsun. Bence hiç ağlama ve bu belhanda sevgini içinde yasa takımla yatıp kalkan insanlarida trollemekten vazgeç.bana sonra demeyin herkesi tahrik ediyorsun diye. sözde beni engellemiştin ama gördüğün yerde hep aynı şeyleri yazmaktan bıkmıyorsun. bir de eski yöneticisin... sana karşı iyi dileklerde bulundugum için bana yazıklar olsun, eğitilmez herif...
Kardeş
Kardeş sen şimdi geçmişte yazdıklarına göre cevablar alıyorsun. Bakıyorum artık zoruna gitmeye başlamış. İnsanlar tutku ile bağlı bu takıma ve sen çoğunluğun takıma fayda sağlama olanağı olmayan belhanda hakkındaki görüşleri sırf sen seviyorsun diye (sevdiğinde inanmıyorum trolluk amacindasin) başkalarının da senin gibi olmasını bekliyorsun. Bence hiç ağlama ve bu belhanda sevgini içinde yasa takımla yatıp kalkan insanlarida trollemekten vazgeç.