bence bu tür stresli maçlarda olacak şeyler

herkes kendine müslüman

aynısını bizim takımda yapsa hırslı formanın hakkını veren adam dersiniz
Bura antu degil. 10 yildir bu forumu takip ederim, Burak Yilmaz ve Eboue'nin hareketleri de dahil olmak üzere bizim takimda kendini yalandan yere atan, yerdeki oyuncuyu tekmeleyen vs. her oyuncu forumda hakli olarak yerden yere vuruldu.

Ben burda yönetime kizarim, eger gercekten devre arasi bu ikili ile anlasma yapildiysa yönetim bunu aciklamis olsaydi sezon sonu bu ikili bize geliyor diye, mac öncesi medya koz verilmiyecekti, tam tersi baski sivasin üstünde olacakti, oynatsam bir dert oynatmasam bir dert icinde olacak belki oynatmazlardi.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ikisi de gelmeli sacmalamayin. o susun isaretini medyaya yapmis

çok iyi topçu ikisi de. emre girdikten sonra yasin'in yapamadığı her şeyi yaptı.

mert hakan da hem ikili mücadelede ezilmiyor hem de aklını kullanarak oynuyor.

ikisi de isterim. emre hırçın davrandı ama bu gibi şeylere takılmamak lazım. adem büyük de bize karşı zaman zaman hırçın davranışlar sergilemişti ama bugün takımın önemli kozlarından biri.

bu adamları kaçırmak ilerde bizi pişman eder.

Emre' ye haksızlık ediliyor. Pozisyonda faul yapmış evet, ama sonrasında Saracchi' nin yaptığı hareket de doğru değil ki hakem sarı ile geçiştirdi, bence 'turuncu'...Yapılan her faulün rövanşı alınmaya kalkılırsa maçlar tamamlanamaz...

Mert Hakan daha yeterli ve bizim takım için gerekli görünüyor. Bunları da beğenmeyen başka hangi yerli oyuncuları önerdiğini de belirtsin mümkünse. Takımın tamamının yabancı oyunculardan kurulu olmasının iyi bir fikir olmadığı görüldü. Kaldı ki ülkenin ve kulübün mevcut şartlarında, hele de FFP tepemizde iken hangi kaliteli yabancı futbolcuları hayal ediyorsunuz acaba?...

Gidin Allah aşkına hepiniz balık hafizalisiniz adem bize gelmeden neler yaptı bizim maçlarda kufr etmeyen varmı ben dahil.burda herkes gelmesin o karaktersiz dedi

Emreyle mert medya okadar üzerine oynamisken o hırsla oynamaları çok normal

Ademi kabul ettik biz ademi ligin en pislik yerlilerinden adem

Mert Hakan iyi bir takviye olur.

Mert tipinde futbolcular iyidir... Takımı ateşler, taraftarı havaya sokar. Gelmesi lazım.

Gayet iyi oynadilar mucadele ettiler kavga da ettiler gayet normal ins gelirler bize

Daha once de dusuncemi yazmistim ve mactan sonra da degismedi, Mert Hakan gelmeli Emre'ye gerek yok.

Mert Hakan alınmalı.Sinan Gümüş Emre Kılınç'tan daha iyi bi oyuncu.Keşke o saygısızlığı yapmasaydı..

emre kılınç futbolcunun kralı olduğunu 2. yarı girip gösterdi

biraz daha fizik yüklense ömerin yerinde bile oynayabilir seneye gelip topa hükmeden bir oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert hakan deyip kendimizi kandırmaya gerek yok. Bu emre kilinc harbi topçu en azından rakiplere kaptırmamak adına almaliyiz.

İkisi de iyi topçu ama bizde ilk 11 oynayacak oyuncular değil hele ŞL'de fiyasko olurlar. Yedek için ise iyi tercih olur.

Geri
Üst Alt