Mert Hakan Yandaş ta kuzeyli oyuncu fiziği ve direnci var. Disiplinli belli. Çok efektif. Kesinlikle takımda olmalı. Boyu uzun genç fit ve potansiyelli. Terim geliştirirmi bilmiyorum ama gelişirse mükemmel bir oyuncu olacağı kesin

Bu ikisi hep göz onunde ama golu atan kaptanlari bana ingiliz ya da Alman orta sahalarini animsatiyor. Mactan sonraki roportaji da ortalama Turk topcusunun ustunde bir seviyede idi. Maalesef yasi fazla ilerlemis ama Jimmy veya Selcuk gibi gereksizlerin yerine boyle oyunculara sahip olmak lazim.

Diger yonden Mert gelsin. Emre gelmesin. Hic gozum tutmadi. Bizi satip fenere giden topculardan farki yok ve onlar gibi sonecektir.

hakan arslanı 3 senedir söylüyorum adamın yaşı fazla diye dikkat çekmiyor Sivasın gerçek maestrosu kendisidir...

Mert Hakan baya iyi oyuncu. Şu Ömer'in oynadığı oyunun daha iyisini oynar.

ömer muazzam bir sezon geçirmesine rağmen önümüzdeki yılın 11ine yazılmıyor... Çünkü maçı izleyen herkes oyun görüşü ve tekniğinin yetersiz olduğunun farkında.. Böyle adamlardan rotasyonda faydalanmak en mantıklısı sol bek sol açık orta saha tam joker

ömer muazzam bir sezon geçirmesine rağmen önümüzdeki yılın 11ine yazılmıyor... Çünkü maçı izleyen herkes oyun görüşü ve tekniğinin yetersiz olduğunun farkında.. Böyle adamlardan rotasyonda faydalanmak en mantıklısı sol bek sol açık orta saha tam joker

Zaten belhanda aveli iyi olsa o oynayacak da iste güven vermiyor.

Sezon başında sözde Adem'i de istemiyorduk. Emre Kılınç gelir 2 ay sonra kral demeye başlarız yine.

Emre nin bizim maçtaki tavırlarından rahatsız olanlar olmuş. Ben olmadım açıkçası ama yine de alınmasını istemiyorum kendisini beğenmiyorum.

Mert Hakan yeter. Tabi saçmasapan uçuk kontrat yapılmadığı müddet.

sent via GSC

Emre nin bizim maçtaki tavırlarından rahatsız olanlar olmuş. Ben olmadım açıkçası ama yine de alınmasını istemiyorum kendisini beğenmiyorum.

sent via GSC
Beles emre kilinci begenmemek icin nasil bir sebebin olabilir ki? Borc mu takti sana, yan gozle mi bakti, galiz kufur mu etti bu emre size napti kardesim?

sent via GSC
iyi bir yedek olacağı kesin zaten ilk 11 olamaz.
mert hakan ne tam bir ortasaha ne de tam bir ofansif oyuncu ama inanılmaz dinamik.
pres şut bu ikisi bolca var kendisinde.

Beles emre kilinci begenmemek icin nasil bir sebebin olabilir ki? Borc mu takti sana, yan gozle mi bakti, galiz kufur mu etti bu emre size napti kardesim?
Herkes neler yazmış niye benim yazdığıma takılıyorsun.

Bedavaysa bedava. Beğenmiyorum işte bu kadar.

sent via GSC

Herkes neler yazmış niye benim yazdığıma takılıyorsun.

Bedavaysa bedava. Beğenmiyorum işte bu kadar.

sent via GSC
Beni herkes ilgilendirmiyor dusuncelerine deger verdigim uye sayisi zaten az bundan sonra seni de umursamam zaten bir halttan anlamadigin cok belli daha sebep soyleyemiyorsun hadi git isine

mert bence kesın gelecek ama emre daha iyi teklif veren olursa gidebilir gibi hissiyatım var

gerci söylenenler dogruysa ikisiylede 4 yıllık protokol yapılmıs coktan

mert bence kesın gelecek ama emre daha iyi teklif veren olursa gidebilir gibi hissiyatım var

gerci söylenenler dogruysa ikisiylede 4 yıllık protokol yapılmıs coktan
bende bu şekilde düşünüyorum emre kılınç bizde ilk 11 anca TR kupası maçlarında oynayabilir ama Mert Hakan şu an ki hali ile Ömer Bayram'ın yerine gayette oynayabilir.
Ömer kötü bir oyuncu asla değil verdiği katsı ve mücadelesi yadsınamaz ama asla bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz.

Geri
Üst Alt