Yav hala anlamadım zaten kim good year kim michelin bae ne:(

Allah rahatlık versin
Babe ile ayni anlamda kullaniliyor cogunlukla ustat yani bebegim demek

Ama aslen before anyone else kisaltmasi

Yani en yakinim, yakin arkadasim manasinda

Kotu bir sey degil yani, tekerleklere aldiris etme ustat

emre kılınç; emre mordan da cimiden de iyidir gelsin. rotasyonda iş yapar
mert hakan; emre akbabadan da taylandan da iyidir gelsin. 11de iş yapar

rtaş avrupa için tırt olabilir de avrupa için kaliteli bi kadro kurarsak mert hakan götürür bence, yükü 1-2 kişi sırtlayınca hiçbir şey yapamıyoruz

Bence her türlü iyi transfer 1 2 yıl oynatıp satma ihtimalimiz de var , Cl için iyi oyuncu almak zaten zor ama biz öncelikli olarak ligi peşe peşe alıp maddi olarak rahatlamayı düşünmeliyiz rakipler de iyice çöker o arada.

Babe ile ayni anlamda kullaniliyor cogunlukla ustat yani bebegim demek

Ama aslen before anyone else kisaltmasi

Yani en yakinim, yakin arkadasim manasinda

Kotu bir sey degil yani, tekerleklere aldiris etme ustat
Ulan bütün bu tantana B harfini kullanmamak için mi :( ne dandik bir nesilsiniz yahu...

Bence her türlü iyi transfer 1 2 yıl oynatıp satma ihtimalimiz de var , Cl için iyi oyuncu almak zaten zor ama biz öncelikli olarak ligi peşe peşe alıp maddi olarak rahatlamayı düşünmeliyiz rakipler de iyice çöker o arada.
1-2 yıl oynatıp satabileceğimizi düşünmüyorum ben, temennim iyi paralar kazandırmaları ama bizim ligden 27-28 yaşındaki bi ortasaha için ne kadar verirler, ne kadar kazanabiliriz ki? geçmiş mesajımda dedigim gibi çok ekstra yapmaları lazım CLde, yoksa çok zor.

1-2 yıl oynatıp satabileceğimizi düşünmüyorum ben, temennim iyi paralar kazandırmaları ama bizim ligden 27-28 yaşındaki bi ortasaha için ne kadar verirler, ne kadar kazanabiliriz ki? geçmiş mesajımda dedigim gibi çok ekstra yapmaları lazım CLde, yoksa çok zor.

Ndiaye'yi sattık öyle ya en kötü 6 7 ye satsan bile bonservis vermediğin için kazanmış oluyorsun 15 20 ye satmak zorunda değiliz ki.

Öyle böyle değil çok büyük balon ikisi de.

Bunlarla 1.8 milyon Euro maaş ile anlaşırsak eğer Sercan,serdar,Olcan, Ahmet gibi yatıp para kazananlardan bir farkları olmaz.

Sırf yerli diye bunları beslememek lazım.
Bonservisleri ellerin de diye gaza gelmeyelim

Sivas'ta senelik 250 bin euro bile kazanamıyorlar

Max 1.2 Milyon'a gelmeli bu ikisi son maçlarını izlemedim onunla alakalı değil.

Öyle böyle değil çok büyük balon ikisi de.

Bunlarla 1.8 milyon Euro maaş ile anlaşırsak eğer Sercan,serdar,Olcan, Ahmet gibi yatıp para kazananlardan bir farkları olmaz.

Sırf yerli diye bunları beslememek lazım.
Bonservisleri ellerin de diye gaza gelmeyelim

Sivas'ta senelik 250 bin euro bile kazanamıyorlar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt