- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Kendine dikkat et dedim sadeceNe gibi? Ne oldu yine?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine dikkat et dedim sadeceNe gibi? Ne oldu yine?
Çıkış yapıyorum o zaman allaha emanet
tuzak fln kurmadim yaw yarro'ya guvenip beni itham etmissin ustat sana yakismadiya ne danışacağım bana tuzak kuruyormuş deyyus p.başsağol kanka
hürmetler... Bana oysa ki seni tekerlek olarak tanıttılar hakkını helal et kardo
Yav hala anlamadım zaten kim good year kim michelin bae netuzak fln kurmadim yaw yarro'ya guvenip beni itham etmissin ustat sana yakismadi
BAE iste cok acik
Babe ile ayni anlamda kullaniliyor cogunlukla ustat yani bebegim demekYav hala anlamadım zaten kim good year kim michelin bae ne
Allah rahatlık versin
emre kılınç; emre mordan da cimiden de iyidir gelsin. rotasyonda iş yapar
mert hakan; emre akbabadan da taylandan da iyidir gelsin. 11de iş yapar
rtaş avrupa için tırt olabilir de avrupa için kaliteli bi kadro kurarsak mert hakan götürür bence, yükü 1-2 kişi sırtlayınca hiçbir şey yapamıyoruzLig için 2 si de yeterli , Avrupa için ikisi de tırt
rtaş avrupa için tırt olabilir de avrupa için kaliteli bi kadro kurarsak mert hakan götürür bence, yükü 1-2 kişi sırtlayınca hiçbir şey yapamıyoruz
Ulan bütün bu tantana B harfini kullanmamak için miBabe ile ayni anlamda kullaniliyor cogunlukla ustat yani bebegim demek
Ama aslen before anyone else kisaltmasi
Yani en yakinim, yakin arkadasim manasinda
Kotu bir sey degil yani, tekerleklere aldiris etme ustat
1-2 yıl oynatıp satabileceğimizi düşünmüyorum ben, temennim iyi paralar kazandırmaları ama bizim ligden 27-28 yaşındaki bi ortasaha için ne kadar verirler, ne kadar kazanabiliriz ki? geçmiş mesajımda dedigim gibi çok ekstra yapmaları lazım CLde, yoksa çok zor.Bence her türlü iyi transfer 1 2 yıl oynatıp satma ihtimalimiz de var , Cl için iyi oyuncu almak zaten zor ama biz öncelikli olarak ligi peşe peşe alıp maddi olarak rahatlamayı düşünmeliyiz rakipler de iyice çöker o arada.
1-2 yıl oynatıp satabileceğimizi düşünmüyorum ben, temennim iyi paralar kazandırmaları ama bizim ligden 27-28 yaşındaki bi ortasaha için ne kadar verirler, ne kadar kazanabiliriz ki? geçmiş mesajımda dedigim gibi çok ekstra yapmaları lazım CLde, yoksa çok zor.
maksimum 1 milyon euro civarı teklif edilmeli euro aldı başını gidiyor zatenÖyle böyle değil çok büyük balon ikisi de.
Bunlarla 1.8 milyon Euro maaş ile anlaşırsak eğer Sercan,serdar,Olcan, Ahmet gibi yatıp para kazananlardan bir farkları olmaz.
Sırf yerli diye bunları beslememek lazım.
Bonservisleri ellerin de diye gaza gelmeyelim
Sivas'ta senelik 250 bin euro bile kazanamıyorlar