Arslan be.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

galatasaraylı olduğum için söylemiyorum ama galatasaray dururken fbjk 'ye giden topçunun hakkaten zeka sorunu vardır

kariyerini çöpe atıyor resmen

deniz türüç hariç

çünkü bizi bekledi ama biz emre moru aldığımız günün ertesine fbye gitmek zorunda kaldı

buna bir şey demem

ama fb 1.5 teklif ediyorsa biz 1 vermeliyiz bjk 2 vermeli

futbolcu akıllıysa zaten 1 de versek bize gelecektir

fenerde istemis ha, bunlar nasil kulup abi ya

galatasaraylı olduğum için söylemiyorum ama galatasaray dururken fbjk 'ye giden topçunun hakkaten zeka sorunu vardır

kariyerini çöpe atıyor resmen

deniz türüç hariç

çünkü bizi bekledi ama biz emre moru aldığımız günün ertesine fbye gitmek zorunda kaldı

buna bir şey demem

ama fb 1.5 teklif ediyorsa biz 1 vermeliyiz bjk 2 vermeli

futbolcu akıllıysa zaten 1 de versek bize gelecektir
Deniz i alsaydik keske Emre yerine. En azindan kafadan sakat degil

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Yalnız arkadaşlar ben Mert Hakan'ı alıcı gözle cidden hiç izlemedim. Prime time Selçuk etkisi yaratır mı cidden? Ne diyorsunuz?

3 mio deniz yerine 2 mio kira verdik Emreye. Deniz daha az yetenekli ama ara sira birseyler yapabilirdi (uzaktan sut vs.). Emre beyinini calistirsaydi halen bizdeydi

Sözde 480 bin degilmi? 600 bin kiralik bedelli - 410 bin Olympiakos'dan gelen para + Emreye yunanistandayken 290 bin maas.

Hayırlı olsun. Yalnız arkadaşlar ben Mert Hakan'ı alıcı gözle cidden hiç izlemedim. Prime time Selçuk etkisi yaratır mı cidden? Ne diyorsunuz?
Söyle yaratit. Selcuk pas anlaminda daha klasti. Mert Hakan Impact ile fark yaratir. Temposuyla gol koklamasiyla. Aslinda
Lemina MHY
Emre A./Teixeira/Talisca
3lüsü manyak olay olur

Sirf dünkü olaydan dolayi, belese anlastigimiz her oyuncuyu kapa bildirmemiz gerekir. Gicikligina

Geri
Üst Alt