- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.176
- 4.218
Bin kere Galatasarayla anlaştı şeklinde haber çıktıktan sonra transferin bu noktaya geleceği az çok belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat olayında 6 ay daha rizede sözleşmesi var şimdi sözleşmeler bitiyor futbolcuya tehdit baskı unsuru oluşturacak bir etki yokMHY olayı Vedat transferini andıracak belli ki. Fbye gitmez falan demeyin paraya bakar bu işler bize gelirse en fazla Akbaba gibi hayallerinin peşinden gitmiş deriz cimbombomun çocuğu der pohpohlarız
Akbaba olayında da başkanları fbye vermek istedi Emre rest çekti sonra Nef girdi sponsor oldu ücret arttırıp aldık işte. oyuncuda biter işVedat olayında 6 ay daha rizede sözleşmesi var şimdi sözleşmeler bitiyor futbolcuya tehdit baskı unsuru oluşturacak bir etki yok
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dakika 27'den sonra başlıyorlar konuşmaya bu mevzuyu
Dinlemedim konuşmalarını öyle mi diyor Rodop?Emre Kılınç’ı almışız, mhy praya tav olan saftirik yerlilerden olmuş yine. 2 seneye sivasa takas haberleri çıkar
Yok bunlar ikisi de gelcek diyordu galiba. Benim dediğimi duyumcular diyorDinlemedim konuşmalarını öyle mi diyor Rodop?