Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.113
- 35.209
- 3.758
İnşallah bizim yönetim bi salaklık yapıp teklifi arttırmaz. Önce 1.8M konuşuluyordu. Pandemi sonrası 1.3M dendi. Normalde 1.3 bile fazla ama yabancı sınırı geleceği için alınabilir bir risk. Lakin daha üstü risk değil düpedüz enayilik olur. Olur da tutmazsa 4 sene boyunca sülük gibi emer gittiği takımı. Bu sene inanılmaz bir performans sergiledi ama daha düne kadar 2. ligde sürünüyordu. Geçen sene aynı Sivas'ta 9 maça çıkabilmiş. Genç filan da değil. 26 yaşına girecek. Önümüzde Alper Potuk ve Ozan Tufan örnekleri var. Bu elemanlar çok genç yaşlarda parlamalarına rağmen hiçbir halt yapamadılar.
MHY'yi kesinlikle almamız gerektiğini söylüyordum ama bize söz verip FB ile görüşen, FB daha çok para önerince de FB bana şu kadar öneriyor diyen biriyle işimiz olmamalı.
Bırakın kallavi bir maaşla FB'ye gitsin de futbol hayatının bitmesini popcorn eşliğinde izleyelim.
Bu saatten sonra gelir mi gelmez mi bilmem ama, bize gelirse 3-0 geride başlıyor taraftarın gözünde. Orası kesin.
abicim bu yaklasım dogru ama biraz fazla duygusal,mantık olarak bakınca çok yanlıs cünkü özellikle bizim acilen 11 seviyesinde yerli oyunculara ihtiyacımız var fenerınde amacı bütün iyi yerlileri toplayıp yabancı sınırı gelince bizi zor durumda bırakmak bizim çer çöp yerlileri almamıza sebeb olmak ki olmayacak şey degil
bonservissiz yerlileri özellikle koçun yaptıgı gibi gizliden para vererek gerekirse almamız lazım yapacak başka şey yok
eger mertı emreyi vs alamazsak onların yerıne almak zorunda olacagımız yerliler bunlardan 2-3 gömlek düşük çöpler olacak emin olun buna
federasyonun sınır getirme amacıda zaten bu devlet diyorki kulüpler ülke icinde para harcamıyor hep yabancı ülkelere gidiyor paralar,sınır koyun ve bizim yerli çöplerimize eskisi gibi 7ler8ler havada uçuşsun ki para ülke içinde dönsün
özetle rakip para yükseltiyorsa sende yükseltecen tabi resmiyette degl el altından verecen buna maalesef mecburuz 11 seviyesi yerlileri alamayanlar cok daha byük kazıklar yiyecekler buna eminim.