Mert Hakan bize yakın olan taraf ama umarım Emre Kılınç'ı da kadromuza katabiliriz. Artık canımı sıkmaya başladı yabancıların vurdumduymaz halleri Lemina gibi Luyindama gibi formanın hakkını veren yabancılara lafım yok da Babel&Feghouli&Belhanda&Mariano&Nagatomo&Donk filan varlığı yokluğu arasında fark yok resmen

Elimizde yerli olarak güvenip oynatabileceğimiz bir Ömer Bayram var bir de iyileşirse Emre Akbaba ve Şener formaya yakın adamlar onun haricinde hiçbir yerli oyuncumuza güvenip de forma giydirmem

Mert Hakan gibi Emre Kılınç-İrfancan Kahveci-Kaan Ayhan gibi Galatasaray seviyesinde forma giyebilecek yerli oyunculara ihtiyacımız var

Elimizde yerli olarak güvenip oynatabileceğimiz bir Ömer Bayram var bir de iyileşirse Emre Akbaba

en fit halinde ayakta durmaktan aciz, ara pas atmaya niyetlendiği 3 topun 2sinin şiddetini ayarlayamayan , buna mukabil kısmen ağır bi sakatlık sonrası dönüşünde ayağı da kırılmış akbabaya ne sebepten güvenelim?

en fit halinde ayakta durmaktan aciz, ara pas atmaya niyetlendiği 3 topun 2sinin şiddetini ayarlayamayan , buna mukabil kısmen ağır bi sakatlık sonrası dönüşünde ayağı da kırılmış akbabaya ne sebepten güvenelim?

İyi de abi Emre akbaba gelirken Mert hakandan daha iyi durumdaydı.Akbaba konusunda sana katılıyorum ve şimdi mert hakan isteniyor.

Adama 1 milyon euro maaş gayet makul eleştirenlerin kafası güzel herhalde. Ulan dünyanın en kötü 10 nosu 4 milyon alıyor bu takımda farkında mısınız.

İyi de abi Emre akbaba gelirken Mert hakandan daha iyi durumdaydı.Akbaba konusunda sana katılıyorum ve şimdi mert hakan isteniyor.

fizik ve teknik olarak mert hakanla kıyaslanacak bi adam hiçbi zaman olmadığını düşünüyorum , alanyada bi şekilde şansı yaver girmiş, kibrit gibi yanıp sönmüş 2./3. lig düzeyi bi topçu.

o dönem basının falan kitlemesi akbaba , fener yarışa dahil oldu falan yazıyolardı, bi de twitterda fotoları çıkınca gsli diye, taraftar da gaza geldi 4 milyonu ödettiler bize, işin özü..

Adama 1 milyon euro maaş gayet makul eleştirenlerin kafası güzel herhalde. Ulan dünyanın en kötü 10 nosu 4 milyon alıyor bu takımda farkında mısınız.

Belhanda ve feghoulinin yerinde olsam her gun cenk ergunu arar teşekkur ederim.

Hala aynı fikirdeyim yabancı sınırı gelmeli çöp yabancı alma ihtimalimiz azalır ama asıl bize 3 4 tane ilk 11e iyi yerli oyuncu lazım yerli olarak en zayıf kadro biziz

Bana kalırsa ikisi birden alınmalı. söz edilen maaş kadar olacağını da sanmam ama olsa ve ikisine de aynı verilse herhalde bir Donk maaşı ediyor ya da Akbaba. Ligteki en formda yerlileri düşündüğünde tepelerdeler.

Haberlere göre bjk - kılınç, ts - mert hakan, fener ikisini birden istiyor.

Kadronun yarısı çöpken, yerli olarak belki de en zayıf isimler bizdeyken güzel fırsat gibi görünüyor.

Bana kalırsa ikisi birden alınmalı. söz edilen maaş kadar olacağını da sanmam ama olsa ve ikisine de aynı verilse herhalde bir Donk maaşı ediyor ya da Akbaba. Ligteki en formda yerlileri düşündüğünde tepelerdeler.

Haberlere göre bjk - kılınç, ts - mert hakan, fener ikisini birden istiyor.

Kadronun yarısı çöpken, yerli olarak belki de en zayıf isimler bizdeyken güzel fırsat gibi görünüyor.
Beşiktaş'ta gicik gicik sinsi sinsi işi götürüyor yemin ederim hem ligde hem transferlerde. İkisi arasında en iyiye talip olmuşlar yine.

olumlu olumsuz bakmiyorum transfere, son yillarda süper ligden transfer ettigimiz yerli topculara bakarsak fazla katki veren oyuncu yok

bonservis ödemiyorsak iyi ama 7 milyon tl maas ödemeyiz insh
7 milyon hatta 10 milyon lira kazansın sorun değil yeter ki oynasın.
Sen tutupta 7 milyonu garanti verirsen adam oynamazsa bişey diyemezsin.

Ancak senelik 3 milyon garanti maç başı 125 bin lira versen
Adam parayı kazanmak için mecburen çalışıp kadroya girmeye çalışmak zorunda kalacak.

Performansa dayalı sözleşmeye geçmediğimiz her gün batmaya mahkumuz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Neden? Yahu anlamıyorum anadolu kulübünde X lira alan adama biz neden 10 katını 100 katını öneriyoruz. Yaşlı yıldız, genç yıldız adayı, yerli, yabancı fark etmiyor kim hangi kulüpte oynarsa oynasın bize gelsin diye kat kat para teklif ediyoruz. Lisenin altından petrol mü fışkırıyor, floryanın altından gömü mü çıkıyor nedir?

bu kadar dillendiyse alma ihtimalimiz iyice düsüyor demektir zaten bokyakmaz denen herif bize vermez

Emre Kılınç iyi adam Galatasay'lı birde ama Mert Hakan Yandaş iki sene sonra sözleşme fesh etmek için uğraşırız Galatasaray seviyesinin oyuncusu değil elimizdeki yerlilerin durumu ortada

Geri
Üst Alt