- 12 Ocak 2013
- 50.613
- 59.880
- 4.323
ahbab ne diyon bu transfere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde yerli olarak güvenip oynatabileceğimiz bir Ömer Bayram var bir de iyileşirse Emre Akbaba
en fit halinde ayakta durmaktan aciz, ara pas atmaya niyetlendiği 3 topun 2sinin şiddetini ayarlayamayan , buna mukabil kısmen ağır bi sakatlık sonrası dönüşünde ayağı da kırılmış akbabaya ne sebepten güvenelim?
İyi de abi Emre akbaba gelirken Mert hakandan daha iyi durumdaydı.Akbaba konusunda sana katılıyorum ve şimdi mert hakan isteniyor.
Adama 1 milyon euro maaş gayet makul eleştirenlerin kafası güzel herhalde. Ulan dünyanın en kötü 10 nosu 4 milyon alıyor bu takımda farkında mısınız.
Önce yağlı surata teşekkür etsinler.dünyada başka hiç bi başkan bu ikisine o maaşları vermezdiBelhanda ve feghoulinin yerinde olsam her gun cenk ergunu arar teşekkur ederim.
Beşiktaş'ta gicik gicik sinsi sinsi işi götürüyor yemin ederim hem ligde hem transferlerde. İkisi arasında en iyiye talip olmuşlar yine.Bana kalırsa ikisi birden alınmalı. söz edilen maaş kadar olacağını da sanmam ama olsa ve ikisine de aynı verilse herhalde bir Donk maaşı ediyor ya da Akbaba. Ligteki en formda yerlileri düşündüğünde tepelerdeler.
Haberlere göre bjk - kılınç, ts - mert hakan, fener ikisini birden istiyor.
Kadronun yarısı çöpken, yerli olarak belki de en zayıf isimler bizdeyken güzel fırsat gibi görünüyor.
7 milyon hatta 10 milyon lira kazansın sorun değil yeter ki oynasın.olumlu olumsuz bakmiyorum transfere, son yillarda süper ligden transfer ettigimiz yerli topculara bakarsak fazla katki veren oyuncu yok
bonservis ödemiyorsak iyi ama 7 milyon tl maas ödemeyiz insh