1- bizi kaz gibi yolmak isterler
2- sivas kafaya oynuyor adamlarını vermez
3- bizim sıpaların içine girmek bizans oyunlarına alet olmak istemezler
4- fener biz almayalım diye her şeyi yapar
şu yoklukta da şunlara para vermesinler zaten artık sezon sonu beleşe cıkıyorlar ozaman alsınlar.
bu şekilde fenerde taca cıkar

Kac defa yasadik
Mevzu anadolu kulubunden hele de baskani falan fenerliyse oyuncu almak oldugunda fenere bjkye 2 bize 8 cekerler
Ona da tamam denilse bu sefer oyuncuyu tehditler, baska yerlerden siyasi baglantilar falan
Cok gaza gelmeyelim derim, sonra sanki elimizden almislar gibi gereksiz havaya giriyorlar

yanilmiyorsam bu sezon kontratlari bitiyor - yani 8 isteyecek hali yok

su baskanlari/hocalari fb/bjkli geyigi çok abartmayalim bugün malatyayla sivasin galibiyetini gördük

yanilmiyorsam bu sezon kontratlari bitiyor - yani 8 isteyecek hali yok

su baskanlari/hocalari fb/bjkli geyigi çok abartmayalim bugün malatyayla sivasin galibiyetini gördük
yok yav iddiaları olmasın orta sırada gezinsinler bak nasıl yatyorlar patır patır.

İkisiyle de sezon sonu için sözleşme yapılmalı. SS şimdi kabul ederse cüzi bir miktar bonservis verilebilir ama şart değil. Bizim takımın bu kez toparlaması zor görünüyor; öyle bir durumda SS da devam etmeleri kendileri için daha evla olabilir hatta...

Emre için ciddi önyargılıydım ama adam utandıracak şekilde oynuyor resmen.. Ben yine de öncelikle mert hakanı isterim uygun maliyet olursa emre de gelsin.. Aslında Sivasın beyni hakan arslan emre ve mert hakan parlamadan da beğenirdim kendisini maalesef yaşı 31 keşke 25 falan olsaydı..

Emre Kilinc ve Mert Hakan cok yakin dostlar ve cok iyi Arkadaslar.
Bide ayni evde yasiyorlar .
Mert Hakan zaten Galatasarayli bunu Herkes biliyor, Emre de asil Fenerlil ve Fenerbahce keza basakcity’de istiyorlar Emreyi
Ama benim bildigim Emre Fatih Terimle calışmak istiyor bakalim ne kadar ciddiyiz emre icin. Mert hakan bitmiş diyorlar ve eminimki gelecek.

Geri
Üst Alt