Selçuk ve Burak kadar olamasa da bu ikili de iyi anlaşıyo.Paket halinde alınması iyi..

Zamanında ts'ye nasıl çöküp aldığımız oyuncularla lige ambargo koyduysak şimdi sıra Sivas'ta. Emre'yi de hafife almayın illa bir sistem içerisinde değil sistemden bağımsız da etkili olabilecek bir isim yetenekli oyuncu.

Emre iyi topcu verdigi paslari verecek oyuncu yok klupte ikisi de devre arasinda gelsin

Mert Hakan' ı beğendim. Hücum yönü gayet iyi; ''Çalışkan 10'' yahut ''Ofansif 8'' gibi oynayıp katkı vermesi muhtemel. Mevcut haliyle, top rakipteyken takım defansına katkısı pek yüksek değil gibi gördüm. İş yine gelip oyuncunun sportif karakterine dayanıyor. Bu eksik yönünü geliştirebilecek 'adanmışlık' ı sergileyebilirse muhteşem bir orta saha oyuncusuna evrilebilir...

Bu sene farklı bir takımın şampiyon olacağı şimdiden belli. Bu takımlardan biri de sivas. Oyuncuların yerinde olsam takımı yarı yolda bırakıp gitmem. Sezon sonuna kadar yarışın içinde kalmasına katkı sağlarım. İnsanlar takımı sattı yarı yolda bıraktı der. Bu intibayı bıraktırmamalılar şahısları adına. Büyük kulüpler acımasızdır en ufak başarısızlıkta çöpe atarlar adamı. Acele etmemeliler.

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herifleri de fazla abartmayalim da sonra herkesin cakili durup ayagina top bekledigi yerde top kaybedince isliklamaya basliyorsunuz mal gibi arkadaslar

Bu herifleri de fazla abartmayalim da sonra herkesin cakili durup ayagina top bekledigi yerde top kaybedince isliklamaya basliyorsunuz mal gibi arkadaslar

emre'yi ben 3 senedir beğeniyorum. Ondan önce de ismi çok duyuldu. Bolu'da oynarken 2013'te bizle anlaşmıştı ama sonra ne olduysa olmadı o iş.

Mert Hakan'da 2 sene önce çok iyiydi ama geçen sene ciddi sakatlandı. Bu sene sakatlıktan çok sağlam dönmüş.

Yav ikisi de bize gelmeyecek birakin su koylu topcularin peşine düşmeyi elde emre akbaba var kenara da al onyekuruyu tamam iste. Mert hakan da kilinc da 11 oyuncusu olamaz bizde. Olursa sampiyon olamayiz

Yav ikisi de bize gelmeyecek birakin su koylu topcularin peşine düşmeyi elde emre akbaba var kenara da al onyekuruyu tamam iste. Mert hakan da kilinc da 11 oyuncusu olamaz bizde. Olursa sampiyon olamayiz
Oyuncu gelişimini göz ardı etmemek lazım, dediğin şey sadece yeteneğe bağlı bir durum değil. İşine bakan fiziki yönünü geliştiren adamlar fark yaratabilir.

Büyük usta ziya erdal da gelsin.

Zamanında ts'ye nasıl çöküp aldığımız oyuncularla lige ambargo koyduysak şimdi sıra Sivas'ta. Emre'yi de hafife almayın illa bir sistem içerisinde değil sistemden bağımsız da etkili olabilecek bir isim yetenekli oyuncu.
Kalecileri samassa da iyi ve genc

Geri
Üst Alt