Ali Naci dediyse iş bitmiştir hayırlı olsun
Abi ruyamda bitane taraftar hesabi sergen zeren kupa antalyada kalkmali dedi diye twit atti.sonra baktim bizim ünsal vardar da twit atmis sergen baska hesap ac diye....bir suru twit yagiyodu🤔

Managerleri iyi çalışıyor.

Fenerden veya bizden daha fazla para koparma derdinde yeni pasta kesiciler.

güzel güzel şöyle 1 milyon altına imza olursa tadinan yenilmez. Hatta performans odaklı sözleşme yapsınlar omuzlarda tasiyalim.

Cash 600 bin
Kazanılan mac başı 20 bin
Gol/asist bonusu 10 bin sözleşme gibi sözleşme olur.

Adam 10 gol 10 asist yaparsa 200 bin euro helalı hoş olsun. Hatta kazanılan mac basini 15 bin yapıp gol asist bonusunu 15 bin euro yap.
En azından için rahat eder yattığı yerden 2-3 milyon euro alanların yaninda huzur verici bir sözleşme imzalamış oluruz

NŞA’da sözleşmeler

Mert-1.000.000
Emre-600.000

Ama olacak olan (mim)

Mert-1.500.000
Emre-1.000.000

Mhy çok önceden bizle anlaştıgını belli etti burdan döner mi çok zor gerçi mehmet topuz vakası var ama yinede sanmıyorum fatih terim faktörü var emre ile de zaten anlaşmıştık yabancı kontejyanının konusuldugu ortamda iyi transferler

mert Hakan Instada mesaji vermis

Basini dinlemeyin rengolarim

hayirli olsun

Mhy çok önceden bizle anlaştıgını belli etti burdan döner mi çok zor gerçi mehmet topuz vakası var ama yinede sanmıyorum fatih terim faktörü var emre ile de zaten anlaşmıştık yabancı kontejyanının konusuldugu ortamda iyi transferler
Mehmet Topuz serbest degildi

Geri
Üst Alt