mert hakan yandaş

Dövme yaptıracak olanlar aha bu tipteki adama gidip dövme yaptırmayın.

Amcam hiç evlenmemis birisi istanbulda yasiyor ve baya zengin yaşı 75 civarinda. Zenginligini söyle sölim kiralik evlerinden biri fenerin stadına bakiyor baya yakın...

Esim yine hamile ve diğerlerine ben isim verdiğim için buna esim Mert adini koymak istiyor. Babam geçen gün beni kapalı balkona çekti. Amcanin durumu malum dedi senin yeni çocuga Hakan ismini koyalim. Amcanin adida yaşasın dedi. Gözleri doldu ama zaten amcam aşırı zengin zaten boyle bir jesti karsiliksiz birakmaz. Bende hanima durumu actim ama kesinlikle adi mert olacak diyor.

Mert Hakan yani ikinci isme okey ama ben istemiyorum. Ogluma bu kotulugu yapamam siz olsaniz serveti elinizin tersiyle iter miydiniz? Havuzlu yazligi da var ama aidati 6 bin tl. Benim butcemi asiyor

adamın tipi görünce tüylerim diken diken oluyor
Daha yeni bacağının kesilmesinin eşiğinden döndü. Bu tarz ucuz fanatizm kokan hareketlerinin anlamsız olduğunu artık anlar demiştim. Normal bir insanın anlaması gerekirdi zira. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş.

Daha yeni bacağının kesilmesinin eşiğinden döndü. Bu tarz ucuz fanatizm kokan hareketlerinin anlamsız olduğunu artık anlar demiştim. Normal bir insanın anlaması gerekirdi zira. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş.
yav değişmez değişmez, burada iyilik meleği gibi sağlık dileyenler vardı bir de, ben bi adamın suratına bakınca içini görürüm, bunun gibilere hiçbir şey dilemem, başına ne geliyorsa haketmiştir deyip geçerim

yav değişmez değişmez, burada iyilik meleği gibi sağlık dileyenler vardı bir de, ben bi adamın suratına bakınca içini görürüm, bunun gibilere hiçbir şey dilemem, başına ne geliyorsa haketmiştir deyip geçerim
Kendisini kabul ettirmek için şekilden şekile girdiği camiasının taraftarının bile tiksindiği biri ya. Tek bir tane bile seveni ve ciddiye alanı yok.

Kendisi gibi biri olmak zor gerçekten. Büyük başarı.

Geri
Üst Alt