Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.767
- 17.550
- 1.868
Dövmeden enfeksiyon kapmış ve düzelmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dövmeden bilek eklemine nasıl bir yol izlemiş yavDövmeden enfeksiyon kapmış ve düzelmemiş
Bilemiyorum ama ciddi gibiDövmeden bilek eklemine nasıl bir yol izlemiş yav
Hiç katilmiyorum. Bizim hakkimizda nefretle konusan, nefretle ates püskürürcesine saldiran birine nah geçmis olsun derim. Beter olsun.geçmiş olsun demek yakışır bize
Sanada günaydınDövmeden enfeksiyon kapmış ve düzelmemiş
Acısını sonlandırmak için uyutulmalıydı bence ya neyse.Köpek barinaktan çıkarılmış, sağlıklı hemcinslerini korumak adına tedavisi özel veterinerler eşliğinde surecekmis
Daha yeni bacağının kesilmesinin eşiğinden döndü. Bu tarz ucuz fanatizm kokan hareketlerinin anlamsız olduğunu artık anlar demiştim. Normal bir insanın anlaması gerekirdi zira. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş.adamın tipi görünce tüylerim diken diken oluyor
yav değişmez değişmez, burada iyilik meleği gibi sağlık dileyenler vardı bir de, ben bi adamın suratına bakınca içini görürüm, bunun gibilere hiçbir şey dilemem, başına ne geliyorsa haketmiştir deyip geçerimDaha yeni bacağının kesilmesinin eşiğinden döndü. Bu tarz ucuz fanatizm kokan hareketlerinin anlamsız olduğunu artık anlar demiştim. Normal bir insanın anlaması gerekirdi zira. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş.
Kendisini kabul ettirmek için şekilden şekile girdiği camiasının taraftarının bile tiksindiği biri ya. Tek bir tane bile seveni ve ciddiye alanı yok.yav değişmez değişmez, burada iyilik meleği gibi sağlık dileyenler vardı bir de, ben bi adamın suratına bakınca içini görürüm, bunun gibilere hiçbir şey dilemem, başına ne geliyorsa haketmiştir deyip geçerim