mert hakan yandaş

Forma filminde hastane sahnesi eklenememis mi mhy...

konu saglıkta olsa böylelerine acımayacaksınız,eger norveçte finlandiyada filan yaşamıyorsanız

Bu kendini Fenerin en sevilen topçusu, takım içinde de lafı geçen bir futbolcu filan zannediyor herhalde

Aptal herif saha icinde de herhangi bir oyuncu ile sorun yasadiginda hemen el ense cekiyor zaten

Bi donk’a yapamadi yani adamina göre yapiyor

Bunun bu kadar sevilmesinin nedeni aslinda biraz da bizim taraftarimiz,ciddi’ye bile almamak lazim

febede kalmalı, febenin parasını yemeli bol bol. bizi delirttiğini falan sanmaları da ayrı komedi.

Ben artık bu herife saygı duyuyorum. Manyak bir profil futbolcu olabilirsin ama kitleleri böyle manipüle edebilme yeteneği cidden zordur.

Ali Koç, Mourinho, Jesus , İsmail yani tüm bu isimlerin olduğu ortamda kaptan olmayı başardı, yeni sözleşme kaptı yani herifin hiç bir kaygısı yok.

Kereme yaptığı el ense hareketi ile kurduğu üstünlüğü hayranlıkla izledim ;D

Adam bildiğin fubolu bırakmış, kulüp sahibinin oğluymuş gibi takılıyor. futbolcu ama futbol dışı her şeyle ilgileniyor takım içinde.

Gerzek bir çar.
Bunu bir gün öyle bir dövecekler ki hınçlarını bundan çıkaracaklar.

Kendisi anlık Fenerbahçe özetidir. Çok komik ya Zeki Murat Göle bile antrenmanda daha hareketli, muhtemelen ondan daha fazla sözü geçiyor kulüpte. Baskıcı rejimlerde böyle denetçiler vardır ya her kurumun başında, başkana raporlayan, ispiyonlayan falan. Mert hakan bunun takım sorumlusu sanırım. Taraftar grupları içinde de benzer modeli var bunun. Saran geldiği an bunu dehler.

Kerem hıyarına da iyi oldu, para için şuna abi çekmek zorunda haha

Keramettin'i aşağılaması hoşuma gitti. Bu dozdan devam etsin. Beyinsiz kanaryaspor taraftarlarının içine sokulmuş nifak tohumu resmen.

Geri
Üst Alt