Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.806
- 16.144
- 2.538
Hala pfdkya sevk edilmedi muz cumhuriyeti tffsinde. Yaptıkları spor hıkuku açısından araştırılmıyor ismail yüksek falan
Savcıları ziyaret edebilecek bir yalı çocuğumuz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala pfdkya sevk edilmedi muz cumhuriyeti tffsinde. Yaptıkları spor hıkuku açısından araştırılmıyor ismail yüksek falan

Kendi kankaları gitmemiş mi ziyareteMert Hakan Yandaş: "Hayat bana burada da birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Dışarıda rakip olduğumuz kardeşlerimle kader birliği yapıp, bir kuru ekmek ve aynı şişeden suyu paylaştık. Bu kardeşlerimden biri olan Metehan ile üç koca bilmez bilmeyen gün boyunca karanlık bilinmezlik ortamını yaşadık. Yunus’umu, Apo’mu, Orkun’umu ve 18-20 yaşlarında gencecik tertemiz kardeşlerimi... Biz kendimizi sadece rakip görürken birbirimize belki kızarken, gördük ki hayat bizi birbirimiz için her şeyi yapabilecek duruma getirdi. Şimdi kader birliğimizle bu zor günleri sarılarak, yaralarımızı sararak geçiyoruz ve buradan çok daha güçlü çıkacağız çünkü hepimizin vicdanı çok rahat ve başı dik. Bugüne kadar kırdığım, kızdığım herkes hakkını helal etsin. Buradaki kardeşlerim bana, bizler de size emanetiz."
Ekli dosyayı görüntüle 310482
Mert Hakan Yandaş: "Hayat bana burada da birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Dışarıda rakip olduğumuz kardeşlerimle kader birliği yapıp, bir kuru ekmek ve aynı şişeden suyu paylaştık. Bu kardeşlerimden biri olan Metehan ile üç koca bilmez bilmeyen gün boyunca karanlık bilinmezlik ortamını yaşadık. Yunus’umu, Apo’mu, Orkun’umu ve 18-20 yaşlarında gencecik tertemiz kardeşlerimi... Biz kendimizi sadece rakip görürken birbirimize belki kızarken, gördük ki hayat bizi birbirimiz için her şeyi yapabilecek duruma getirdi. Şimdi kader birliğimizle bu zor günleri sarılarak, yaralarımızı sararak geçiyoruz ve buradan çok daha güçlü çıkacağız çünkü hepimizin vicdanı çok rahat ve başı dik. Bugüne kadar kırdığım, kızdığım herkes hakkını helal etsin. Buradaki kardeşlerim bana, bizler de size emanetiz."
Ekli dosyayı görüntüle 310482
Heeeytt, erkek bee bakışlara bak