mert hakan yandaş

Zamanında bu çipin başlığını kendisine layık şekilde açmışım, kendimi tebrik ediyorum.

Mert Hakan Yandaş: "Hayat bana burada da birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Dışarıda rakip olduğumuz kardeşlerimle kader birliği yapıp, bir kuru ekmek ve aynı şişeden suyu paylaştık. Bu kardeşlerimden biri olan Metehan ile üç koca bilmez bilmeyen gün boyunca karanlık bilinmezlik ortamını yaşadık. Yunus’umu, Apo’mu, Orkun’umu ve 18-20 yaşlarında gencecik tertemiz kardeşlerimi... Biz kendimizi sadece rakip görürken birbirimize belki kızarken, gördük ki hayat bizi birbirimiz için her şeyi yapabilecek duruma getirdi. Şimdi kader birliğimizle bu zor günleri sarılarak, yaralarımızı sararak geçiyoruz ve buradan çok daha güçlü çıkacağız çünkü hepimizin vicdanı çok rahat ve başı dik. Bugüne kadar kırdığım, kızdığım herkes hakkını helal etsin. Buradaki kardeşlerim bana, bizler de size emanetiz."

1000023482.webp

Mert Hakan Yandaş: "Hayat bana burada da birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Dışarıda rakip olduğumuz kardeşlerimle kader birliği yapıp, bir kuru ekmek ve aynı şişeden suyu paylaştık. Bu kardeşlerimden biri olan Metehan ile üç koca bilmez bilmeyen gün boyunca karanlık bilinmezlik ortamını yaşadık. Yunus’umu, Apo’mu, Orkun’umu ve 18-20 yaşlarında gencecik tertemiz kardeşlerimi... Biz kendimizi sadece rakip görürken birbirimize belki kızarken, gördük ki hayat bizi birbirimiz için her şeyi yapabilecek duruma getirdi. Şimdi kader birliğimizle bu zor günleri sarılarak, yaralarımızı sararak geçiyoruz ve buradan çok daha güçlü çıkacağız çünkü hepimizin vicdanı çok rahat ve başı dik. Bugüne kadar kırdığım, kızdığım herkes hakkını helal etsin. Buradaki kardeşlerim bana, bizler de size emanetiz."

Ekli dosyayı görüntüle 310482
Kendi kankaları gitmemiş mi ziyarete

Ekli dosyayı görüntüle 310482

Anlaşılan MHY Fenerli olarak girdi Cimbomlu olarak çıkacak. Gerçi bir hafta sürmez yine eski MHY’a geri döner.

Kendi elemanları bile gitmemiş ziyarete. Boşuna demiyoruz evlat olsa eldivenle bile sevilmez diye.

kim niye gitsin bunu ziyarete yav dışarıdan bu kadar pislik olduğu belliyken kim bilir içeriden nasıl gözüküyordu

takımdakiler bu içeri girince sevinmişlerdir

Büyük ihtimal yunus ve abdulkerim metehan’i ziyarete gittiler

Ayni cezaevi oldugu icin görüsmüs olabilirler

Yalı cocugu yüzünden ve onun satılık kalemleri yüzünden hapistesin çünkü onlar ortalığı bulandirdilar kaos çıkardılar sırf basarisizliklarini kılıf bulmak için işlediğin suç normal bit ülkede en fazla futbol hayatın biterdi bunun örneğini İtalya'daki gördük hatta onlar en maç cezası felan alıyorlardı ama burda geleni geçeni hapise atıyorlar, çünkü ülkede adalet yok bakın bu yargilanlarin çoğu beraat alacak suçsuz çıkacak sebebi de ya onların tarafına geçecek yada birilerinin ismini verecekler ama adam yattığı ile kalacak burnu sürtmüş olacak.
Bunun kitabı da vardı değil mi?

kerem top kaybı +10 oynayamadığı için üzgün

Post modern muptezel

Geri
Üst Alt