Mert Müldür'den Yüksek Maliyet Sebebiyle Vazgeçildi

Mert Müldür stratejik olarak yapılması gereken bir hamle sınır saçmalığından dolayı. Kerem Yunusu biz direk olarak 11 düşünüyoruz da çok istikrarsız oyuncular ve sakatlanma vs olsa nasıl ayarlayacaksın belli değil, yerli alternatifleri yok. Kaleciyi yerlide kullanırsak en mantıklısı o duruyor aslında.

4.7'ye almışlar. 23 yaşında henüz. sağ, sol bek, stoper hatta sağ kanada koy oynardı bu çocuk. bu sezon 30 maçta süre almış, milli takımda oynuyor. ligimizde yabancı sınırı olduğunu biliyorlar, ön tarafta +1 yabancı demek bu transfer. kaç isteyeceklerini düşünüyorduk acaba. aldığımız fiyata verelim diyeceklerini falan mı.

ligimizde şampiyon olmak için defans hattının üst düzey olmasına gerek yok düşüncesi boş geliyor bana. şampiyon takımlara bakıldığında illa ki geri 4'lüden biri veya birileri şampiyonluğa direkt etki etmiş isimler oluyor.

marcao'nun gidişiyle o bölgede zayıflayacağımız kesin gibiyken, nelsson'un yeni partneri ile ne uyum sağlayacağı belli değilken, ligin en çok gol yiyen takımlarından olan kayseri'den 11'e bek alalım. kulağa hiç hoş gelmiyor.

Dursun transfer dönemi tam düşündüğüm gibi geçiyor. İbrahimovicler havada uçarken olması gereken oyunculara dönüp onlarıda almıyoruz :asd:

Çok da şey değil, yabancı sınırlaması olmasa bu fiyatlara kimse istemez bile Mert Müldür veya Kaan Ayhan ikilisini.

O maliyetle hiç gerek yok. Doğru karar olmuş;ancak alternatif olarak sayılan oyuncuyu görmemiş sayalım.

Yönetim yavas yavas korkutmaya basladi, tamam bukadar para verilmez mert icin ama insallah sirf laf olsun diye ortaya böyle isimler atip taraftari oyalayip sonrada arifeyi gösterip bayrami göstermemek gibi durumlara getirmezler bizi. Onur Bulutu tanimiyorum ama direkt 11 oynamiyacaksa hic bosuna rotasyon lazim deyip almasinlar.

Mert maliyetten, Onur da soru işaretinden dolayı alınmasın. Okan hocam o mevkide şapkadan tavşan çıkarsın.

*4.7'ye almışlar. 23 yaşında henüz. sağ, sol bek, stoper hatta sağ kanada koy oynardı bu çocuk. bu sezon 30 maçta süre almış, milli takımda oynuyor. ligimizde yabancı sınırı olduğunu biliyorlar, ön tarafta +1 yabancı demek bu transfer. kaç isteyeceklerini düşünüyorduk acaba. aldığımız fiyata verelim diyeceklerini falan mı.

ligimizde şampiyon olmak için defans hattının üst düzey olmasına gerek yok düşüncesi boş geliyor bana. şampiyon takımlara bakıldığında illa ki geri 4'lüden biri veya birileri şampiyonluğa direkt etki etmiş isimler oluyor.

marcao'nun gidişiyle o bölgede zayıflayacağımız kesin gibiyken, nelsson'un yeni partneri ile ne uyum sağlayacağı belli değilken, ligin en çok gol yiyen takımlarından olan kayseri'den 11'e bek alalım. kulağa hiç hoş gelmiyor.
hemen hemen yazmak istediklerime benzer bir yorum olmasindan dolayi - sadece sunu demek istiyorum;
bastan sona cok dogru tespitler. nacizane belirtmek istedim .

transfer konusunda yetkili salt cenk ergun ise, dersine iyi calisip *akabinde italya cikarmasi yapmasini tavsiye ederdim. 5m alinmis bir oyuncu,dunyanin en trend ve son donemin ses getiren cekismelerinin oldugu ligi serie a dan
milli takim etiketli, euro gormus ,genc ve de versatile ,kisa ve uzun vade de verim alabilecegin bir profili aldigi veya altina verecegini dusunmek fazla utopik veya irrasyonel olurdu. onceki basliklarda da dedigim gibi 6 civari bir yere alinirsa iyi olur vurgusu yapmistim. zor du dedigim fiyata dusmesi, yine de belirtmek istemistim. kisaca yazik oldu.

mert belki 10-12 milyon edebilirde bizim sağ beke o parayı verecek kasamız yok. 5-6 milyona alabilseydik alınırdı ben çok istiyordum yerli kuralı yüzünden. Oyuncu da baskı yapmıyor sanırım kulübüne bu transfer zor gibi

Mert Müldür'ün alternatifi elbette ki Onur Bulut olmamalı, kimse zaten Mert alınamıyorsa Onur Bulut alınsın demiyor belki Okan Hoca bile Onur Bulut'a sıcak bakmıyor. Menajerler önerdi, basındaki arkadaşları tarafından haber yapıldı vs vs. Buna takılmıyorum ben.

Onur Bulut kadar bir sağ bek altyapıdan çıkaramıyorsak zaten kapatıp gidelim dükkanı. Yıllar önce Sabri çıktı o bölgede iyisiyle kötüsüyle mücadele etti kimi zaman bizi kanser etti kimi zaman yüzümüzü güldürdü ama her zaman mücadelesini verdi. Alt yapıda en az Onur Bulut kadar katkı verecek Berkan Mahmut Keskin ve Ali Turap Bülbül gibi 2 genç oyuncu var, bu oyuncuların tek eksik yanları fizik kalitelerinin A takım seviyesinde olmayışı iyi bir planlama ile bu çocukları en kötü rotasyona sokacak seviyeye ulaştırmak. Kulüpler ayakta durabilmek için rotasyon oyuncularını her zaman kendi bünyesinden çıkarmalı ya da bonservis ücreti ödemeden transfer etmeli.

Bugün bu altyapıdaki 2 sağ bek için planlama yaparsın yarın altyapıdaki orta saha oyuncularının a takım seviyesine çıkması için planlama yaparsın. Zamanla bu alışkanlık haline gelirse Berkan gibi kalitesi sınırlı oyunculara 4 milyon euro vermemiş olursun.

Yeni üniversite mezunu bir gencin maaşı ile yıllardır aynı görevi yapan bir kişinin maaşı neden aynı değil çünkü kalifiye eleman daha fazla maaş alır. Kaldı ki yeni mezun eğer hazır çalışacağı bir yer yoksa özel sektörde sürünür her daim ve çoğu başvurusunda tecrübeli eleman ilanından dolayı iş bulması bile zor olur.Futbolda da bu şekilde hazır oyuncu her daim hocalar ve yöneticiler için günü kurtarma adına bulunmaz hint kumaşıdır ama geleceği planlamazsan futbolda batarsın, batıyorsun da. Bundan ötürü bizim yapmamız gereken genç oyuncularımızın kendi yaşıtı rakipleri ile değil de fizik ve kalite olarak daha iyi rakiplerle mücadele etmelerini sağlayacak ortamı oluşturmak.

Mert Müldür stratejik olarak yapılması gereken bir hamle sınır saçmalığından dolayı. Kerem Yunusu biz direk olarak 11 düşünüyoruz da çok istikrarsız oyuncular ve sakatlanma vs olsa nasıl ayarlayacaksın belli değil, yerli alternatifleri yok. Kaleciyi yerlide kullanırsak en mantıklısı o duruyor aslında.

Malesef biz her anlamda iş bilmeziz..
Hala kanatları kerem ve yunustan oluşturanlar var.

Bu paralar merte çok diyen bizim tataftar mert bizde olsaydı 15 milyondan aşağıya satan haindir diye bağırırdı.

Şimdi nasıl orta sahayı saplantı haline getirdiler..Aynı kesim maçlar başladıktan sonra kanatda kanat diye bağıracak..hayır birde bunların önüne mohammedi koyuyorlar.
Bu üçlüyle Biz şampiyon falan olamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau'yu verelim Mert'e karsi.

Nasil fikir ama.

maxresdefault.jpg

Geri
Üst Alt