Mertens : "Sneijder hiç durma, hemen git dedi"

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Galatasaray Kulübünün transfer görüşmeleri için İstanbul’a getirdiği Lucas Torreira ve Dries Mertens, sarı-kırmızılı taraftarların Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdikleri karşılamanın kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

Sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda sabaha karşı Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne ulaşan ve kalabalık bir taraftar grubuyla karşılanan iki futbolcunun açıklamalarına yer verdi.

Uruguaylı oyuncu Lucas Torreira, taraftar coşkusunun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bu büyük heyecanı görmek hem beni hem Dries’i çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum.” dedi.

TORREIRA: G.SARAY’I SEÇMEK ZOR OLMADI

Sarı-kırmızılı takımda forma giyen vatandaşı Fernando Muslera’nın desteğinin de mutluluk verici olduğunu vurgulayan Torreira, “Ailemin de buraya sıcak bakması etkendi. Yöneticiler beni çok istedi. Taraftarın coşkusu beni heyecanlandırdı. Bunların tümü bir araya gelince burayı seçmek zor olmadı.” diye konuştu.

MERTENS: ÖZÜR DİLERİZ BİRAZ GEÇ KALDIK

Belçikalı oyuncu Dries Mertens ise yaptığı açıklamada, “Onlarla tanışmak, onların coşkusunu görmek harika bir duyguydu. Onlardan da özür dileriz biraz geç kaldık ama en sonunda buluşma buna değdi diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“SNEIJDER’E SORDUM, ‘HEMEN GİT’ DEDİ”

Galatasaray’ın eski oyuncusu Wesley Sneijder’in kulüple ilgili görüşlerinin gelişinde önemli rol oynadığına dikkati çeken Mertens, ‘Onu aradım ve ‘hiç durma, hemen git’ dedi. Kulübün projesi ilgimi çekti. Burada yapılabilecekler hoşuma gitti ve zor bir karar olmadı.” değerlendirmesinde bulundu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sino.webp

Lucas Torreira: "Taraftarların coşkusu beni çok mutlu etti."

Dries Mertens: "Taraftarlarla tanışmak, onların coşkusunu görmek harika bir duyguydu."

🎙️Transfer görüşmelerine başladığımız Lucas Torreira ve Dries Mertens'in ilk açıklamaları 👇

Galatasaray'da oynayan oyunculara performansı kötü gitse de köpek çekmememiz. Tesiste çay dağıtsın pafa gönderin gibi uygulamalari yapmamız sonucu bizde oynayan kim varsa hep iyi anılarla ayrılıyor.

Bu tutumumuz marka değerimizi yükselttiği gibi oyuncu pazarında da Galatasaray'ı arzulanan bir takım haline getiriyor.

Galatasaray'da oynayan oyunculara performansı kötü gitse de köpek çekmememiz. Tesiste çay dağıtsın pafa gönderin gibi uygulamalari yapmamız sonucu bizde oynayan kim varsa hep iyi anılarla ayrılıyor.

Bu tutumumuz marka değerimizi yükselttiği gibi oyuncu pazarında da Galatasaray'ı arzulanan bir takım haline getiriyor.

Şino şinooo şinoooo
Golazooo
Gel de heyette takıl transfer dönemi

Mertens'in gecikme için taraftardan özür dilemesi bile ne denli büyük bir karakter olduğunu gösteriyor.

Geri
Üst Alt