Mertens Transferi Tamamlanmak Üzere!

Torreira ve Midtsjö ile rakibi kendi sahasına hapsedecek seviyeye geliriz. Orada da Mertens gibi bir çilingir, Seferovic ile çok iş yapar. Maaşını nasıl çözeriz bilmiyorum ama şu an daha bir mantığa oturdu bence transferi. Evander tipi bir merkez oyuncusundansa daha forvet özellikli bir oyuncuyu tercih ederim şimdi.
Sergio'nun yedek kalacağını pek sanmıyorum. Sergio ile Torreira o bölgede birlikte oynatılırsa da orta sahamız çok yumuşak olacaktır.

Okan Buruk, Mertens'i hem kanatlarda kullanmak, hem de Seferovic ile rekabete girmesini isteyecek gibi geliyor. Hangisi formda olursa muhtemelen o en ileri ucta oynayacak.

Sergio'nun yedek kalacağını pek sanmıyorum. Sergio ile Torreira o bölgede birlikte oynatılırsa da orta sahamız çok yumuşak olacaktır.

Okan Buruk, Mertens'i hem kanatlarda kullanmak, hem de Seferovic ile rekabete girmesini isteyecek gibi geliyor. Hangisi formda olursa muhtemelen o en ileri ucta oynayacak.
Dolu dolu 90dk oynatmaktansa joker olarak düşünüyorum. Seferovic'le birlikte de oynar, false 9 da oynar, kanat forvet de oynar.

1 yıllık gelecekse en ufak itiraz kabul etmeyecek bir transfer. Süper lig’e geliyor hatırlatmakta fayda var, büyük ihtimalle şampiyon yapar. Kerem-Mertens-Yunus üçlüsü de boy ve yetenek benzerlikleriyle heyecan veriyor, mutlu olacağımız bir sene bizi bekliyor sanırım…

Napoli tarihinin en golcü futbolcusu olduğunu ve son 12 yılın tamamında çift hane gol rakamına ulaştığını da dipnot olarak ekleyelim. 2. En golcü oyuncu Marek Hamsik, 3 Maradona..

Valbuena sırf kulübeden gelip 8 gol 14 assist yaptı bu ligde. 35 yaşında da yunan liginde 9 gol, 17 assist.

Mertens kalitesindeki bir oyuncu için 1+1 kontrat ile yıllık 3.5-4 milyon euro hiç fena değil. Şampiyonluk olmak için yapılmış transfer olur. Eğer olursak gelirlerle parası rahatlıkla çıkarılır.

Sahada yürüyen Babel, Feghouli ve Belhanda'ya ortalama 3.5 milyon euro verdi bu takım.

Bu adam gelirse ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşatacağını düşünüyorum. İkinci bir Falcao olur muhtemelen. 35 yaşında, kulüpsüz bir futbolcuya bu kadar para yatırmak hiç de doğru değil.

Bir futbolcunun yapabilmesi gereken şeyleri sahada yapabiliyorsa yaşı beni ilgilendirmez. Yaşı genç olup bir faydası olmayan da çok gördük. Yaşına bakıp önyargılı davranmamak lazım. Bizi ilgilendiren kısmı sahada ki performansı.

Hem Pahalı Hem de kötü transfer. İnşallah beni haksız çıkarır.

Yaşı önemli değil bence 1 sene oynasın yeter. Geçen sezon da dahil ortalama 30 lig maçına çıkmış. Bize gelirse ne yapar bilmiyorum ama kadronun kalitesi arttığı için katkı sağlaması çok doğal.

Istatistiklere bakarsan Napoli’de rotasyon oyuncusuna donusmus. Ilk 11 basladigi mac sayisi cok az.

Simdi bunun nedeni cok onemli. Eger ki kondisyonu artik 90 dakika’yi cikaramayacak durumdaysa bu transfer cok kotu olur.

Eger ki kondisyonu iyi ancak ondan daha formda oyunculari var diye rotasyona dustuyse bizim ligi donunda sallar.

Umarim olay bizim Gomis’i yedekte bekletmemize esdeger degildir.

Mertens ne verir ne vermez bilmiyorum ama şunu kabul edelim ligimiz şu anda tamda bu futbolcuları alan Çin ve arap ligi seviyesinde...
Plan proje yok... Günlük başarı peşindeyiz...

Istatistiklere bakarsan Napoli’de rotasyon oyuncusuna donusmus. Ilk 11 basladigi mac sayisi cok az.

Simdi bunun nedeni cok onemli. Eger ki kondisyonu artik 90 dakika’yi cikaramayacak durumdaysa bu transfer cok kotu olur.

Eger ki kondisyonu iyi ancak ondan daha formda oyunculari var diye rotasyona dustuyse bizim ligi donunda sallar.

Umarim olay bizim Gomis’i yedekte bekletmemize esdeger degildir.
bu mantıkla bakarsak soylenene göre JUVE nin istememesi lazım
NAPOLİ başkanının yuksek ücret teklif etmemesi lazım

ama bende su düşüncedeyim gelmesin yası fazla alacagı maaş fazla

Osimhen ve kanatlarda Insigne, Lozano olunca Mertens arkada kullanıldı bu de defansif zaafiyet oluşturuyor.

Yani az süre bulması diğer üçlü özelinde değerlendirilmeli. Bir çok maçta 4 hücumcu başlayıp skoru alınca Mertens'i çıkarıp 3lüye dönmüşler.

Geri
Üst Alt