Mertens ve Torreira’yı Space Yayınında Açıkladık

ağzına sağlık cem abim, bi sonrakine daha hazırlıklı pls

Dries Mertens: "Dün maçın içinde gibiydim. Gomis aslan yürüyüşünü yaptığında kendimi tutamıyordum."

Dries Mertens: "Napoli'de de aile ortamı vardı. Buraya gelir gelmez burda da benzer ortamı görünce çok sevindim açıkcası. Galatasaray'ı uzaktan biliyordum elbette içine girmek bambaşka bir şey."

Dries Mertens: “Ben de burada efsane olmak istiyorum. Galatasaray efsanesi olmak istiyorum.”
Daha dur sen golleri atmaya başla biz seni nasıl içimize alacağız hayal bile edemezsin.

Galatasaray'ın en çok şampiyon olan takımı gerçeğini söylemek tekrarlamak anlamsız bence. Rezillerle sidik yarışına girmeye gerek yok.

Bu Belçika'da Hollanda da nasıl.bir eğitim veriyorlar adamlar her vatandaşı 3dili şakır şakır konusuyor

Önemli bir iletişim başarısı tebrikler.

Sona Erdi·231 B katıldı

rekor sayılır mı şimdi bu

Saha içini tartışmaya gerek yok zaten de bu adamlar karakter olarakta müthiş adamlar ya. Tam bize uygun oyuncular. Sabırsızlanıyorum izlemek için sahada. Sahaya hem kalite hem karakter koyacaklar. Takım kötü giderken ayağa kaldırabilecek oyuncular mental anlamda da.

Birine odaklansam diğeri çok acayip geliyor, ona odaklansam yine diğeri acayip geliyor. Müthiş 2 transfer. Dursun'a çok salladım ama, şu transfer işinin büyük kısmını çok iyi toparladı gözükmekte. Tebrikler.

Geri
Üst Alt