- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
cok tasak adamlar ins tasak gece gece champ oluruz.Saha içini tartışmaya gerek yok zaten de bu adamlar karakter olarakta müthiş adamlar ya. Tam bize uygun oyuncular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok tasak adamlar ins tasak gece gece champ oluruz.Saha içini tartışmaya gerek yok zaten de bu adamlar karakter olarakta müthiş adamlar ya. Tam bize uygun oyuncular.
Anlık değil de toplamdır.oha oldu mu o kadar
Bir köşe yazısında okumuştum. Yeni yeni bir dil ogrendiginde ikinci yada üçüncü dili ogrenmekde basitlesiyirmus. Tabi yinede sıkı şekilde çalışmak ve pratik yapmak da gerekiyordur herhaldeBu Belçika'da Hollanda da nasıl.bir eğitim veriyorlar adamlar her vatandaşı 3dili şakır şakır konusuyor
Ilkerin ve enlerin takimiMüthiş yayın oldu
Yüzümüzde sırıtkan bir pozla izliyoruz hepimiz
Yine ilk Galatasaray yaptı
Dil cok kolay is, ilgisi olan adam 6 ayda çözer.Bu Belçika'da Hollanda da nasıl.bir eğitim veriyorlar adamlar her vatandaşı 3dili şakır şakır konusuyor
Hepsini biliyoruz.Bu Belçika'da Hollanda da nasıl.bir eğitim veriyorlar adamlar her vatandaşı 3dili şakır şakır konusuyor
Mertens Torreira Muslera konuştu. Canlı yayında transferler açıklandıulen 1 telefon geldi tamamı sessizdeydi .
Nedir olay GS hesabından Mertens mi konuştu mesela ?
anlık 80 kusürları gördüoha oldu mu o kadar
yarım saate youtube a düşerTekrarı falan var mı kaçırdım :/