Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.269
- 101.473
- 5.238
Aynısını benim açtığım konuya yazmıştı. Iyi hatırladın.Şu hakan mıydı neydi favorim o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynısını benim açtığım konuya yazmıştı. Iyi hatırladın.Şu hakan mıydı neydi favorim o
Ftör den ne zaman kurtuluruz? İki kelam et.Gs aşıkları vs Ft aşıkları?
Ortak paydada olsak da ftör dediğin için önce senden kurtulacağız galiba…Ftör den ne zaman kurtuluruz? İki kelam et.
Sen de mıhlamaya ne meraklısın yavOrtak paydada olsak da ftör dediğin için önce senden kurtulacağız galiba…
Hocamdan kurtuluş yok gibi
bu moderasyon görevine neden talip oldum sanıyorsun? PeşindeyimSen de mıhlamaya ne meraklısın yav
Ben doğuştan leedsliyimGs aşıkları vs Ft aşıkları?
Sayın Merve Terim'in izni varsa eleştiri yapabilir miyiz acaba ?
Masum bir üyeyi mıhlatacan bana@Onur Kara sana diyor.
Evet millet veryansin ediyor Rize kadar lobimiz yok mu bilmem negalatasaray sezonlardır saha dışında kaybediyor mu
2 senedir şampiyonluk yok. liderin 16 puan gerisine düşmüşüz... kıyamet kopması lazım kıyamet. fatih terim'i bence yeterince tolere ettik artık tepki zamanıdır.Terim tayfası malum parti seçmenlerinin zihniyetidir! Galatasaray menfaatlerini savunan bizlere Ali Koç'un paralı örgütü yakıştırmasını yapanları da kınıyorum. Biz kişilere değil Galatasaray'a aşığız. Saygılar...