Messi Ada'ya Doğru!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
1219471-25444284-640-360.jpg

Üst üste yenilgiler alan ve sezonu kupasız kapatma tehlikesi yaşayan Barcelona'da, performansıyla şaşkınlık yaratan Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İspanyol gazetesi El Confidencial, PSG ve Manchester City'nin Arjantinli yıldızı kadrolarına katmak için yarış içinde olduğunu yazdı.

Haberde, Katalan ekibinin son olarak oynadığı Atletico Madrid,Granada ve Real Madrid maçlarında sahada adeta silinen oyuncunun aklının başka yerde olduğu ve kendisi için gelecek teklifleri düşündüğü ifade edildi.

Gazetenin kulübe yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, 26 yaşındaki yıldız oyuncuyu imzalamaya en yakın takımın İngiliz devi Manchester City olduğu; takım için Messi'yle imzalamanın bir rüya olduğu belirtildi. Manchester City Başkanı Sheikh Mansour'un, oyuncunun sözleşmesinde bulunan 250 milyon Eurol'uk fesih bedelini ödemeye hazır olduğu ve Lionel Messi için de yıllık 25 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı iddia edildi.

Eurosport TR, Goal, Daily Express etc

Muthis rakamlar, ama messi barcada jubileyi yapar. Insan buda sonucta dususler olacaktir onun sagladigi haberler zaten

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hemen devreye girip, rakiplerimizden önce almalıyız. :)

La Ligada gormekten biktim , artık premier lig'de oynasın Messi.

City yakışır..

4-5 senedir o kadar para harcadılar daha çeyrek finale çıkamadılar şampiyonlar liginde

Messi yi satacaklarina her sene hoca degistirmeyi kesip iki kaleci bir sfoper bir forvet alsinlar. O zaman yine durdurulamaz olurlar. Messi de hala dunyanin en iyisi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Messi orda oynayamaz çünkü doğustan hastalığı sebebiyle fiziği zayıf orada öyle kolay oynaması zor ve kaybolur.Giderse Münihe gidebilir çünkü Pep eski hocası ve tam istediği futbol var

Messi orda oynayamaz çünkü doğustan hastalığı sebebiyle fiziği zayıf orada öyle kolay oynaması zor ve kaybolur.Giderse Münihe gidebilir çünkü Pep eski hocası ve tam istediği futbol var

dünyanın en iyisiymiş öyleyse her yerde oynar dünyanın en iyisi deniliyorsa lig farketmez. ama bence ronaldo 1 numara

4-5 senedir o kadar para harcadılar daha çeyrek finale çıkamadılar şampiyonlar liginde

2sinde zor gruplar+TD beceriksizliği, sonuncusunda da Bayern Munich'le grupta ayni puanı toplayıp gruptan lider çıkamayarak Barcelona'yla eşleşmeleri ve tecrübesizlik+şanssızlıklarla(ilk maça en önemli 3 oyuncusundan eksik çıktılar) elenmeleri buna sebep oldu denebilir. Gelecek yıl daha net görebiliriz.

Değişiklik olur.

Tapatalk

2sinde zor gruplar+TD beceriksizliği, sonuncusunda da Bayern Munich'le grupta ayni puanı toplayıp gruptan lider çıkamayarak Barcelona'yla eşleşmeleri ve tecrübesizlik+şanssızlıklarla(ilk maça en önemli 3 oyuncusundan eksik çıktılar) elenmeleri buna sebep oldu denebilir. Gelecek yıl daha net görebiliriz.

yani bizim mancinin beceriksizliği. bu seneye katılıyorum ben barcelonayı eleyeceklerini düşünüyordumda demichelis yaktı

Bu arada bahsedilen 250 milyon euro City'nin başkanı için çerez parası. Sadece Etihad'ın filosundaki 2 Airbus'a bedel. :D Adamdaki maddiyatı düşünün artık.

dünyanın en iyisiymiş öyleyse her yerde oynar dünyanın en iyisi deniliyorsa lig farketmez. ama bence ronaldo 1 numara

Dünyanın en iyisi olmakla her yerde oynamak farklı şeyler Messi fiziği yüzünden Premier League gibi stoperlerin acımasız ve sert olduğu ligde en fazla 10 gol atar Aguero belkide en büyük hatasını oraya giderek yaptı eğer Madrid veya Barça'ya gitseydi bana göre Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi 3.futbolcu olurdu şimdi ise sürekli sakatlanıyor

Dünyanın en iyisi olmakla her yerde oynamak farklı şeyler Messi fiziği yüzünden Premier League gibi stoperlerin acımasız ve sert olduğu ligde en fazla 10 gol atar Aguero belkide en büyük hatasını oraya giderek yaptı eğer Madrid veya Barça'ya gitseydi bana göre Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi 3.futbolcu olurdu şimdi ise sürekli sakatlanıyor

Yalnız Aguero'nun sakatlıkları darbeyle ilgili değil. Genellikle kasık problemleri, zaten bir oyuncu kasığından problem yaşıyorsa bu devamlı hale gelebilecek bir sorundur. Darbeye bağlı olsa sana hak vereyim ama alakası yok ve Aguero oynadığı dönemlerde hep başarılı maçlar çıkardı. Hiç izlemesem sana inanacağım hacı.

barçadan hiç bir yere gitmez zaten satmaları demek kulübü kapatmaları demek

Barcelona biraz çöktü, Messi'de hemen çöktü.

Ronaldo gibi 2 farklı ligde başarılı olacak bir futbolcu değil.

5 aydır yazıyorum koskoca Barça messinin ciftliği olmuş. 250 milyon verecek keko varsa bir dk dusunmesinler.

Geri
Üst Alt