Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.715
- 26.333
- 2.948
Messi h. o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turgay Demir çık hesaptanGereksiz duyarlara karşı editleyeceğim. Sanki adama muz uzatıp ırkçı söylemde bulundumAynısı beyaz bir futbolcuya yazsam demezdiniz neden ırkçılık yapılıyor diye. Irkçılık biraz da sizin fikirlerinizde ben postu paylaşırken en ufak siyahi-maymun teşbihi düşünmemiştim
Gomisede aynı söylemde bulunmuşlardı hatta övme olarak yapıldığı halde adam linç edildi , yaptığın normal değil malesef gereksiz duyar felan da değil .Gereksiz duyarlara karşı editleyeceğim. Sanki adama muz uzatıp ırkçı söylemde bulundumAynısı beyaz bir futbolcuya yazsam demezdiniz neden ırkçılık yapılıyor diye. Irkçılık biraz da sizin fikirlerinizde ben postu paylaşırken en ufak siyahi-maymun teşbihi düşünmemiştim
sadece yazı olarak ele alınan bir haberden nasıl çıkardın ırkçılığı söylem duyum sezgin var mı maymun gibi sevinmek tabiri neden ırkçılığa girdi yazı olarak anlamadım, hatta o kadar anlamamışım ki habeşli insanlara ırkçılık suçunda bulundum sanıp sivas sivas kangalları örneği vermişimGomisede aynı söylemde bulunmuşlardı hatta övme olarak yapıldığı halde adam linç edildi , yaptığın normal değil malesef gereksiz duyar felan da değil .
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dayı sivas kangalı sivaslılara ırkçılıksa özür dileyerek editlerim
alacağız mı kupayıiyi ki messiciyiz.