Messi'den Yerry Mina'ya: "Dans etsene, hadi şimdi dans et"

Gereksiz duyarlara karşı editleyeceğim. Sanki adama muz uzatıp ırkçı söylemde bulundum :D Aynısı beyaz bir futbolcuya yazsam demezdiniz neden ırkçılık yapılıyor diye. Irkçılık biraz da sizin fikirlerinizde ben postu paylaşırken en ufak siyahi-maymun teşbihi düşünmemiştim
Turgay Demir çık hesaptan

Gereksiz duyarlara karşı editleyeceğim. Sanki adama muz uzatıp ırkçı söylemde bulundum :D Aynısı beyaz bir futbolcuya yazsam demezdiniz neden ırkçılık yapılıyor diye. Irkçılık biraz da sizin fikirlerinizde ben postu paylaşırken en ufak siyahi-maymun teşbihi düşünmemiştim
Gomisede aynı söylemde bulunmuşlardı hatta övme olarak yapıldığı halde adam linç edildi , yaptığın normal değil malesef gereksiz duyar felan da değil .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi ki messiciyiz.

Gomisede aynı söylemde bulunmuşlardı hatta övme olarak yapıldığı halde adam linç edildi , yaptığın normal değil malesef gereksiz duyar felan da değil .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sadece yazı olarak ele alınan bir haberden nasıl çıkardın ırkçılığı söylem duyum sezgin var mı maymun gibi sevinmek tabiri neden ırkçılığa girdi yazı olarak anlamadım, hatta o kadar anlamamışım ki habeşli insanlara ırkçılık suçunda bulundum sanıp sivas sivas kangalları örneği vermişim

dayı sivas kangalı sivaslılara ırkçılıksa özür dileyerek editlerim

Düşünsenize Yerry Mina bize transfer olmuş, 90+5’te kadıköyde kornerden gelen topa kafayı uzatıp golü atıyor ve 50.000 şikeci önünde bu dansı yapıyor?
Fb’liler öyle bir kudururdu ki, Ali Koç bu kez kendini tribünden atlamak yerine gider direkt kendisini otobana arabaların önüne atar.

Bizim herseyimiz olan Muslera'nin öcünü alan Messi'ye sonsuz sükranlarimi sunuyorum.

Finalde Arjantin'den yanayiz. Dip not: Arjantin (14 sampiyonluk) finali kazanirsa Copa America'yi en cok kazanan Uruguay'i yakaliyor (15 sampiyonluk).

Geri
Üst Alt