Mesut Hoşcan:''Tarık 6 Milyon Euro''

Melih Akan

Berlin Panteri
Yerli oyuncu kıtlığında Tarık Çamdal'ı kadrosuna katmak isteyen takımlar kesenin ağzını açmak zorunda...

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, 3puan.com'a transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un direkt, Galatasaray'ın ise menajer vasıtasıyla Tarık Çamdal için kendilerine teklif getirdiğini söyleyen Hoşcan, 23 yaşındaki bek oyuncusu için 6 milyon euro istediklerini söyledi.

Tarık'ın transferinde takas kabul etmeyeceklerinin altını çizen Hoşcan, ismini vermediği bir takımla yapılan pazarlıklarda 4 milyon 500 bin euro'yu bulduklarını ancak oyuncuyu 6 milyon euro'nun altında bir bedele satmayacaklarını da dile getirdi.

Tarık'ın kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Hoşcan, "Tarık gerekirse bir sene daha Eskişehir'de kalır, değerlenir öyle satarız" diye konuştu.

bide sneijderi verelim

ulan varya her sene asil 4 tane cakip eve göndereceksin bu serefsizleri

Tarık'a 600 bin verirken bile düşünürüm

bu arada haber 10 günlük

Adam insaflı davranmış!! Ben olsam 5+3 gibi ucube bir kural varken 15 milyon isterdim.

İnşallah muhtaç duruma düşersiniz o rakama da görürsünüz tersten. Hey Allah'ım ya..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yok mu aga altyapıdan cıkacak bir tane sag bek yahu.Gerci cıkanlarda basımıza bela oluyor ya.Sener'i alalım.Bakmayın artık dostanelige felan.2 milyon euro'ya serbest kalıyor.Ne ugrasıyoruz bu kadar.Kaldı ki Bursa ile orta yol bulunur bence.Bursa'da Sener gider Ozan Tufan oynar.Zorluk cıkarmazlar.Neden Tarık Tarık diye tutturuyoruz anlamadım.

mesuta başka kapıya Allah versin demek gerekli.şener bursada 2.5 milyon a serbest kalır tarıkla top diye oynar.

Su mesut Hoşafina para verecegimize Verelim Şeneri alalim daha iyi bu hiyar herif ne dedigini bilmiyor.Sinirlama olmasa o tarik 1 milyon bile etmez.

Normalde 2 3 edecek adamlar bu serefsiz tüpçünün yabancı kuralı yüzünden 6 dan 7 den baslıyor piyasaları.Maksimum 4 versinler.Üstüne bir kaç tane işe yaramayan oyuncu verelim.

TFF Allah cezanı versin her birey, her kişisiyle!

005_d.jpg

Sener Ozbayrakli 2-3 milyonaa aliriz beyler Bu tarikida almayalim bu mesut hosafida satamasin pisman olsun hamsik kafali herif.

Bunlara prim verilmesin artık, yabancı sınırı var diye biraz parlayan her yerli futbolcu vazgeçilmez ilan ediliyor.

Demirören yüzünden oluyor işte bütün bunlar. Yabancı sınırı olmasa, Tarık'ın ederi maksimum 2.500.000 - 3.000.000 €

Simdi burada herkes kizmis, 1 saat sonra gene baslarsiniz Tarik'la kadro yazmaya, "mutlaka alinmali" demeye. :D

Bu kadar ozelliksiz vasat bir oyuncunun neden boyle bulunmaz Hint kumasi haline getirildigini hala anlamiyorum.

Geri
Üst Alt