Mesut Özil 1 Ay Yok!

Sakatlanmasa tam da form tutmaya başlıyordu hikayelerini dinleriz artık ne güzel 1 kişi eksik oynatiyordu ...

Mesut yüzünden ofansif oynamaya çalışıyorlardı. Erol'un başının belası gitti artık rahat rahat kontratak futboluna geri dönecektir.

Kötü oldu dilerim tez vakitte döner . Sahada sağlıklı yaşam için 10 bin adıma başlar yeniden

Net zeminden kaynaklı;düzgün basamadi, vücut hazır olmayınca da hafif bir darbeyle bileği ters döndü.Türk futbolunun acınası hâli, milyon eurolar verilen oyuncuları oynayacak zemin yok!(Transfer öncesi Falcao en çok sevinen isimdir demiştim bu transfere, üzerindeki kamuoyu baskısını ve beklentiyi Mesut yüklenir,o da rahat eder demiştim.Artik Falcao oynar-Mesut nerde haberleri çıkar)

Febes ten bir oyuncuyu ozleyeceğimiz de varmış. Ciqoladali bazdam bizi resitali den mahrum ettirenler utansın. ( Olmaması Cidden kötü oldu belgaz onun bölgesinde etkili. Karbonat bu işe çomak sokar umar)

Net zeminden kaynaklı;düzgün basamadi, vücut hazır olmayınca da hafif bir darbeyle bileği ters döndü.Türk futbolunun acınası hâli, milyon eurolar verilen oyuncuları oynayacak zemin yok!(Transfer öncesi Falcao en çok sevinen isimdir demiştim bu transfere, üzerindeki kamuoyu baskısını ve beklentiyi Mesut yüklenir,o da rahat eder demiştim.Artik Falcao oynar-Mesut nerde haberleri çıkar)

Haklısında milyon Eurolar verilmedi ki. Bu sezon Mesut bedava oynuyor.

Geri
Üst Alt