Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
İrfan bidon gibi olmuş, az kilo versinKötü oldu.İrfan daha faydalı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan bidon gibi olmuş, az kilo versinKötü oldu.İrfan daha faydalı olur.
Bende fark ettim onu.Fena kilo almış.Fenere giden adamlar parayı seçtiği için futbolu pek sallamıyor herhalde başka izahı yok.Ozan da sözleşmeyi kaptı eski bildiğimiz leş haline geri döndü.İrfan bidon gibi olmuş, az kilo versin
Hele ilk müdahalesi vardı. Sarı kart, zorlasan turuncu bile dersin.Bende fark ettim onu.Fena kilo almış.Fenere giden adamlar parayı seçtiği için futbolu pek sallamıyor herhalde başka izahı yok.Ozan da sözleşmeyi kaptı eski bildiğimiz leş haline geri döndü.
Kenarda ayıyla beleşoğlunun olduğu takımın ahlak seviyesi tabiki yerlerde olacak.Antrenmanlarda pislik hareketler yapmaları konusunda oyuncuları uyarmıyorlarsa adımı değiştiririm.Hele ilk müdahalesi vardı. Sarı kart, zorlasan turuncu bile dersin.
Sonrasında adama kalk diyor arlanmaz, hemen abilerinden kapmış bir şeyler
Şaşırdım buna, önceden devam eden sponsorluk herhalde. İlerde bu da Koç olur.kaypak yazmış ama ondan dedim;
Aydinlar sponsorlukla kulube bir ton para akitiyor.ulan aydınlar size şikeci dedi utanmadan onun hastanesine gitmişler d: