- 1 Şubat 2009
- 25.095
- 25.281
- 3.468
Rahat 2 ay. Fener sağlık ekibini de hesaba katarsak bu sezon dönmez artık. Özil'in, sakat Falcao diye sayıklayan fenerlilerin bir tarafında yangın olmasını bekliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartma yaw. Prime mesut dunyanin en iyilerindendi. Bu adam futbolu kafasında bitirmiş. Son 3 yılını takip eden anlar. Yoksa zihnen futbolu düşünse hala en üst seviye takımlarda oynuyordu. 2010 -2016 arası dünya üzerinde en etkili orta sahalardan biriydi. Almanya,İspanya,İngiltere hepsinde asist kralı oldu. Çevresindekiler sayesinde değil, çevresindekileri oynatiyordu. Sadece futbolu bitirmiş kafasında.Super yıldız filan diye ne paralari goturdu. Bizim selcuk iyi zamanindayken en kotu bunun kadar top oynuyordu. Benim şahsi fikrim ederinden fazl şişirilmiş bir topçu. Kesinlikle bir süper yildiz da degil. Nuri Şahin de dortmunda, Liverpool da oynadi, şimdi Antalya da ne oynuyor?
Bu sürekli kaliteli futbolcular ile oynadi, en büyük şansı buydu.
Alman Emre Akbabagözyaşlarıma hakim olamadım
Ekli dosyayı görüntüle 116768
Alman Emre Akbaba
Su pozisyonda tekte vurmak yerine iki saat kontrol etmekle uğraştı. Madem iki saat uğraşıp ayarladın o zaman nokta atışı yapman lazım lakin kaleyi bile tutturamadı. Dram : (gözyaşlarıma hakim olamadım
Ekli dosyayı görüntüle 116768