Mesut Özil 1 Ay Yok!

Sn nuri şahinden aldığı futbol dersi bünyesini fazla zorladı sanırım

Nuri Mesut´dan büyük yetenekti, kendisinin futbolculuk gidisati ve gelisimi ise o dönmeyen makus talihimizin özetidir. Ben 10 yildir Nuri´nin böyle ikili mücadelelere girdigini görmedim, kendisi tam bir ultraslan, ve mesutun gelisi ile yasanan evin oglu muhabeti adeta ates cikarmis gözlerinden.

Nuri Mesut´dan büyük yetenekti, kendisinin futbolculuk gidisati ve gelisimi ise o dönmeyen makus talihimizin özetidir. Ben 10 yildir Nuri´nin böyle ikili mücadelelere girdigini görmedim, kendisi tam bir ultraslan, ve mesutun gelisi ile yasanan evin oglu muhabeti adeta ates cikarmis gözlerinden.

En iyi dönemlerine baktığında olarak mesut nuriden çok daha yetenekliydi ya abartmayalim...

En iyi dönemlerine baktığında olarak mesut nuriden çok daha yetenekliydi ya abartmayalim...

Alt yapıdan çıktıkları dönemleri kast ediyorum. Nuri Şahin tam bir Wonderkid idi. Milli Forma ile 2005 yilinda Almanya ağlarını havalanditdiğinda yeni 17'ye girmişti gibi. Bunu ispatlayamam ama Almanya'yı tercih etseydi farkli bir kariyere sahip olurdu net olarak. Zamaninda DFB gece gündüz yillarca savaştı Nuri'yi DFB'ye kazandirmak için.
Çok sık sakatlandi o beklenilen Dünya Yildizi olamadi.

Onlar açısından iyi haber orta sahayı gustavo-irfan-pelkas yaparlarsa top oynamaya başlayabilirler.

basina gelebilecek en iyi sey olmus, aksi taktirda yavas yavas kendisi baya bi tepki cekerdi.

Artik yavas yavas fenerliler bu duruma alismali, kazikin boyutunu nekadar oldunu görmeliler, cünkü bu herif feneri tek basina sampioyn etmeye gelmedi, paralari cepe indirip üc mac oynayip bes mac kacirmaya geldi.

Alt yapıdan çıktıkları dönemleri kast ediyorum. Nuri Şahin tam bir Wonderkid idi. Milli Forma ile 2005 yilinda Almanya ağlarını havalanditdiğinda yeni 17'ye girmişti gibi. Bunu ispatlayamam ama Almanya'yı tercih etseydi farkli bir kariyere sahip olurdu net olarak. Zamaninda DFB gece gündüz yillarca savaştı Nuri'yi DFB'ye kazandirmak için.
Çok sık sakatlandi o beklenilen Dünya Yildizi olamadi.
Çok doğru ayrica bence Nuri çok iyi bir hoca olacak mental ve altyapı olarak kendisini çok iyi geliştiriyor roportajlsrini dinliyorum büyük hocalardan hep birşeyler kapmaya çalışıyor ingilizce ispanyolca almanca biliyor hatta fatih hocaylada çalışmayı istediğini soyluyordu

Sakat göstermiştir bu çakallar kesemiyolardı tepkiden

Nereye bir ayda dönüyor. Sezonu kapattı HO.

Darbeye bağlı sakatlandı diyorlar doğru ama herif Falcao’dan bile bitik çıktı. Bu kadar kötü beklemiyordum.
Ne zaman sahada bunu görsem Mustafa Cengiz’in hastalıktan sonraki hali geliyor aklıma. Dalga amaçlı yazmıyorum rahatsız gibi çok kötü duruyor. Beti benzi atmış yürümeye mecali yok..

Son düzenleme:
Kuruluş Osman'ın bölümlerini kaçırmadan izler artık.

tüh yav bizim adıma çok başarılıydı 7-8 maçta assisti bile yoktu ne güzel :cry: falcao sakat ve yüksek maaş alıyor diye dalga geçiyorlardı aynısı başlarına geldi.

Sezonu kapanmıştır büyük ihtimal. Falcao benzeri bir TR kariyeri bekliyorum

Geri
Üst Alt