Mesut Özil Fenerbahçe'de

Talisca kadar oynayamaz bence .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Talisca, Çin yerine Avrupa'da kalsaydı özellikle ManU haberleri geçiyordu o dönem, bambaşka bir seviyeye çıkardı. O zamanlar keşke bizim futbolcumuz olsaydı diye iç geçirirdim sürekli. Fizik, şut, pas, zeka her şey vardı adamda, maça ağırlığını koyup tek başına maç alabiliyordu canı istediği an. Sneijder sonrası böyle bir oyuncunun eksikliğini yaşıyoruz hala.

Mesut'un yeteneği ise tartışılacak bir konu değil zaten ama Mesut maç içinde işler kötü giderken küsen, maçtan da kopan bir oyuncuydu Werder Bremen, Real yılları da dahil. Etrafını güçlü, hızlı ve hızlı düşünen oyuncularla kurarsan ligin asist rekorunu da kırar emekli haliyle bile sadece saha görüşüyle ama onu yapabileceklerini sanmıyorum. Erol Bulut'u da düşünürsek Max Kruse gibi yarım yıl sonra güzel kelimelerle anmaya başlarlar.

Bizim taraftar nasıl ki bugün Mesut'un eski açıklamalarını ortaya çıkartıyorsa onlar da 6-7 ay sonra bu açıklamlar üzerinden, verilen maaş üzerinden saldırmaya başlayacaktır.

Benim asıl canımı sıkan transferleri Bright Osayi-Samuel oldu. Sakatlanmaz, senede 40 maç oynar, hızlı, teknik, şutu var, hem dar alan hem açık alanda etkili, forveti besler, maç sıkışırsa skor yapar. Kaliteli bir futbolcu ve henüz 23 yaşında, bedava. Umarım gelecek sezon keşke bizim olsaydı demeyiz.

kazanınca alman kaybedince gocmen oluyorum diye provokasyon yapmaya calısıyodu bu lavuk bi aralar

2015 den önce almış tr pasaportu
tmde gözükmüyor
1610922869915.webp

mesutun gelmesi ülkemızdeki almancı önyargısını güclendirecektir

yaza dogru sınır kapılarını kapatabiliriz

Buyuk transfer yaptilar beyler. Bence yatmaya da gelmeyecektir. Gereken katkiyi verecektir. Adamin kalitesi yaptiklari tartisilmaz. Bakalim diger futbolcular Mesuta uyum saglayabilecek mi. Bizim asil odaklanmamiz gerek konu biz ne yapacagiz?

Falcao bundan çok daha formda geldi ama sıfır katkı verdi umarım Mesut'ta katkı veremez, Kariyer olarak büyük oyuncu ama kariyer oynamıyor sahada bunu öğrendik.

Iyi tarafindan bakalim bu aksamki rezaleti ekranda fazla görmeyecegiz, Özil konuşulur 1 hafta..

Geri
Üst Alt