Mesut Özil Fenerbahçe'de

Beğenmediğimize göre çok katkı sağlayacaktır

Beğenmediğimize göre çok katkı sağlayacaktır

Katkı sağlaması değilde bu kadar maddi olarak sıkıntılar çektiğimiz bu dönemde bu paraları hangi el altından yapıyorlar? Sponsorluk mu bu işin kaymağı, olay nedir ben anlayamıyorum. Galatasaray'ı yönetenler mi beceriksiz nasıl dönüyo bu işler

Katkı sağlaması değilde bu kadar maddi olarak sıkıntılar çektiğimiz bu dönemde bu paraları hangi el altından yapıyorlar? Sponsorluk mu bu işin kaymağı, olay nedir ben anlayamıyorum. Galatasaray'ı yönetenler mi beceriksiz nasıl dönüyo bu işler
Olay şu; adamların başındakiler ülkenin en zenginleri.

Mustafa Cengiz dediğin adam çulsuz ve güçsüz, Yusuf Günay denen adam memur, Albayrak'ı da biliyoruz zaten.

Ali Koç'un eski çalışanı yönetimde duruyor, durum o kadar vahim yönetimin parasal olarak.

Memur adam var abi yönetimde, ne işleri var anlayamıyorum. Cengiz'in aylık kazancı 100 bin TL'dir maksimum.

sağlıklı ise oynar. arda fark yaratıyorsa bu fazlasını yapar.

Mustafa Cengiz dediğin adam çulsuz ve güçsüz, Yusuf Günay denen adam memur, Albayrak'ı da biliyoruz zaten.

Ali Koç'un eski çalışanı yönetimde duruyor, durum o kadar vahim yönetimin parasal olarak.

Memur adam var abi yönetimde, ne işleri var anlayamıyorum. Cengiz'in aylık kazancı 100 bin TL'dir maksimum.
Koskoca Galatasaray'ı ekonomik olarak yönetecek kimse yok mu şu istanbul'da

Bütün zengin iş adamları Fenerbahçe'nin o kadar parasal olarak olarak dipte olmasına rağmen ellerini taşın altına koyuyorlar. Hakikaten bağlılık konusunda onların bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Yok işte Galatasaray taraftarı dışında sahiplenen yok bu kulübü, hep böyle sıradan orta düzeyden adamlar gelip borç borç diye ağlıyolar bu kulüpte.

Eminim şu kulüp sıfır borçsuz olsun önünde milyon euro imkan olsa yine çapsızlık akar geçmişte örnekleri var. Galatasaray markası iyi adamlar çıkartamadı malesef.

Koskoca Galatasaray'ı ekonomik olarak yönetecek kimse yok mu şu istanbul'da

Bütün zengin iş adamları Fenerbahçe'nin o kadar parasal olarak olarak dipte olmasına rağmen ellerini taşın altına koyuyorlar. Hakikaten bağlılık konusunda onların bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Yok işte Galatasaray taraftarı dışında sahiplenen yok bu kulübü, hep böyle sıradan orta düzeyden adamlar gelip borç borç diye ağlıyolar bu kulüpte.

Eminim şu kulüp sıfır borçsuz olsun önünde milyon euro imkan olsa yine çapsızlık akar geçmişte örnekleri var. Galatasaray markası iyi adamlar çıkartamadı malesef.
Cengiz ve Günay'ın servetini araştır derim :asd: :asd: Forumda daha zengini var :D :D

türk milli takım formasına karşılık alman formasını seçmiş bir karaktersizin ülkemizde yeri yok!

Bizde Ali Koç tipinde biri başkan olamaz, olsa da böyle ipleri vermezler.

Aysal başka takımın başında olsa 10 sene kalırdı; bizde 3 yıla indirdiler. Kendini kral sananı tutmazlar bu camiada.

Ligin çapı ve kalitesizliği düşünüldüğünde gayet iyi transfer. Defansif katkısı olmasa da meziyetleri ile gideceği her takımı bu lig de favori yapar.

Tabi gideceği camianın iğrenç profili göz önüne alındığında, 1 - 2 maç ile gaz alıp yatışa geçmesi de son derece muhtemel..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde Ali Koç tipinde biri başkan olamaz, olsa da böyle ipleri vermezler.

Aysal başka takımın başında olsa 10 sene kalırdı; bizde 3 yıla indirdiler. Kendini kral sananı tutmazlar bu camiada.
Yok abi o anlamda demiyorum, bizde yapar yapamaz ayrı konu ama demek istediğim bizim yöneticilerin parası ne ki çapları ne olsun

Objektif olmak gerekirse iyi transfer her açıdan. Sponsorlu mponsorlu bi şeyler yapmışlar bizim Ünal Aysal dönemine benzettim. En azından kafa yoruyorlar bu tarz adımlar bir hava getirir kulüplere kabul edelim. Maddi konuları bu kadar tartışmayı doğru bulmuyorum sorsan Ünal Aysal kulübü batırdı ben taraftarım kardeşim sportif başarıyı hatırlarım yatırım veya forex şirketi değiliz. Sportif açıdan batıran başkanlar sanki bizi ekonomik olarak şaha çıkardı borç yine dibine kadar Dursunu da gördük mustafa cengizi de görüyoruz. Futbol sahada oynanır ama kaliteli oyuncularla oynanır.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesut; 10 üzerinde 3 te olur, 9 da.
Onyekuru; 10 üzerinde 6-8 arası her maç katkı sağlar.
Ben garanti olanı isterim.
Fenerbahçe Poker oynamayı sever.....

Bu transfer olayi gercektir arkadaslar. Ruyamda gordum. Hatta tribunde oturuyordu.

Bir başka nargileci. Kruse'den daha az feneri söğüşlemesi yakışmaz

Velevki katki sagladi cl gidemeyecekler on eleme olursa gecemezler yada avrupa men gelebilir tr sampiyonlugu para degil bu yatirimi nerden cikarcaklar bizim 2.5 kati kadar borcu var bunlarin ali koc gidince 1.5 milyar euro borcla klubu batirir biz dogru yapiyoruz covid bitmeden cl girmeden buyuk yatirim malliktir

Geri
Üst Alt