- 10 Nisan 2013
- 58.856
- 42.155
- 3.943
Beğenmediğimize göre çok katkı sağlayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmediğimize göre çok katkı sağlayacaktır
Olay şu; adamların başındakiler ülkenin en zenginleri.Katkı sağlaması değilde bu kadar maddi olarak sıkıntılar çektiğimiz bu dönemde bu paraları hangi el altından yapıyorlar? Sponsorluk mu bu işin kaymağı, olay nedir ben anlayamıyorum. Galatasaray'ı yönetenler mi beceriksiz nasıl dönüyo bu işler
Koskoca Galatasaray'ı ekonomik olarak yönetecek kimse yok mu şu istanbul'daOlay şu; adamların başındakiler ülkenin en zenginleri.
Mustafa Cengiz dediğin adam çulsuz ve güçsüz, Yusuf Günay denen adam memur, Albayrak'ı da biliyoruz zaten.
Ali Koç'un eski çalışanı yönetimde duruyor, durum o kadar vahim yönetimin parasal olarak.
Memur adam var abi yönetimde, ne işleri var anlayamıyorum. Cengiz'in aylık kazancı 100 bin TL'dir maksimum.
Cengiz ve Günay'ın servetini araştır derimKoskoca Galatasaray'ı ekonomik olarak yönetecek kimse yok mu şu istanbul'da
Bütün zengin iş adamları Fenerbahçe'nin o kadar parasal olarak olarak dipte olmasına rağmen ellerini taşın altına koyuyorlar. Hakikaten bağlılık konusunda onların bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Yok işte Galatasaray taraftarı dışında sahiplenen yok bu kulübü, hep böyle sıradan orta düzeyden adamlar gelip borç borç diye ağlıyolar bu kulüpte.
Eminim şu kulüp sıfır borçsuz olsun önünde milyon euro imkan olsa yine çapsızlık akar geçmişte örnekleri var. Galatasaray markası iyi adamlar çıkartamadı malesef.
Forumda daha zengini var Bizde Ali Koç tipinde biri başkan olamaz, olsa da böyle ipleri vermezler.Olay şu; adamların başındakiler ülkenin en zenginleri.
Mustafa Cengiz dediğin adam çulsuz ve güçsüz, Yusuf Günay denen adam memur, Albayrak'ı da biliyoruz zaten.
Ali Koç'un eski çalışanı yönetimde duruyor, durum o kadar vahim yönetimin parasal olarak.
Memur adam var abi yönetimde, ne işleri var anlayamıyorum. Cengiz'in aylık kazancı 100 bin TL'dir maksimum.
Yok abi o anlamda demiyorum, bizde yapar yapamaz ayrı konu ama demek istediğim bizim yöneticilerin parası ne ki çapları ne olsunBizde Ali Koç tipinde biri başkan olamaz, olsa da böyle ipleri vermezler.
Aysal başka takımın başında olsa 10 sene kalırdı; bizde 3 yıla indirdiler. Kendini kral sananı tutmazlar bu camiada.