Mesut Özil Fenerbahçe'de

Kimin verdigi onemli degil de
Turkiyede boyle bir parayi futbolcuya vermek,tum halkin dikkatini cekmesi gerekirdi
Ispanyol digilde turk medyasinda okumamiz gerekirdi
Daha bir cok sey soylenebilir
fb böyle konularda en yalanci kulüptür
kruse de güya tazminat ödeyecekti fbye
bunu fb baskani diyordu bir de
en yetkili ilk siradaki isim yani
sonra alman medyasindan tüm gercekleri ögrendik
daha kim bilir böyle bu sekilde gizlenmis kac tane anlasma vardir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yayinci kurulus, Mesut Ozil'in imza torenini AA'dan alip oyle yayinliyor.

Arkadaşlar uzun yıllardır Mesut'u takip eden bir dönem hayranlık seviyesin de biriyim. Mesut kesinlikle uzun yıllar kalmaz Türkiye 'de. Ozellikle çok iyi oynamaz ve hafiften eleştiriler başlarsa anında Arap ülkeleri veya yüksek maaş veren bir ülke ye topuklar. Aslında hayran kitlesi , taninirligi yüksek olduğu için Asya kıtası özellikle Çin e giderdi. Ama malum oraya gitmesi imkansız artık. Mesut en azından son 2 - 3 yıldır futbolcudan çok bir ikon bir sosyal medya fenomeni gibiydi. Bütün ülkelerle bağlantıları var, Hindistan dan tutun, Güney Amerika'ya ya kadar hayranı olan bir topçu. Adamın hiç bir şekilde ilk amacının futbol olmadığını düşünüyorum artık kafasında. Özellikle deplasman maçlarının çoğunu kaçırır. 1. max. 1.5 seneye de gider buradan.
Bu yorumum dursun burada..

Ali Koç öyle şeyler anlatıyor ki benim anladığım; Acun, Al Koç'a Exxen'in reklamını yapsın diye Mesut'u vermiş. Dizilerin tanıtımını yaptırdı adama Mesut'un imza töreninde. :berkan:

Mesut bos kagida imza atmis, kalbindeki Fener askindan dolayi diyor Ali Koc.

Parasını alamayan Mesut fb’ye dava açtı başlıklarını şimdiden görür gibiyim.

Mesut'un çocukluk hayaliymiş şikecilerin formasını giymek. O yüzden almanya milli takimini seçti, o yüzden real'i seçti, o yüzden aresenal'ı seçti. Ne zaman kadro dışı kaldı, mecburiyetten size geldi. Galatasaray kompleksi altında ne yapacaklarını şaşırmışlar. Yazık.

Zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış.
Elimizde bi tane yeşil sahalarda göremediğimiz damızlığımız varken laf etmeden iyi transfer diyip geçelim.

Türk futboluna hayirli olmasini diliyorum. Mesutu Bremen zamanindan beri takip ediyorum ve hayraniyim.
Bremen kulübüne duydugum sempati Mesut sayesindedir.
Ne kadar kazandigi, fenerbahceden alacagi ne kadardir beni ilgilendirmez.
Ben kendi kulübüme bakarim, bizim harcanan paralarimizi düsünürüm.

Fenerliler hariç kimse sallamadı bu transferi. Bitirin artık şu çakma şovu.

Bizim Poldi bundan daha Türk lan neyin laf salatasi bu böyle.

Faydalı faydasız tartışılır ama Falcao geldiğinde daha samimiydi heyecanı vs.

Geri
Üst Alt