Mesut Özil Fenerbahçe'de

Sizce bu Falcao kazığından kurtulmanın bir yolu var mı?
İki sezonda en az 10 milyon Euro girmesine girdi de en azından 3.Sezon birşeyler yapılamaz mı?
Bu bidona bir 5 milyon daha verecek lüksümüz yok diye düşünüyorum.

Soylenen 5 ama 7 diyorlar iviri ziviri ile. 20 kusur milyon euroyu cope attik.

Umarim camia olarak akillaniriz. Ex starlari istemiyorum GS da artik yeter. Aç adam lazim. Sozlesmelerimiz dogru fiyatlara inmeye basladi.

Son sene kendi isterse gider. Yoksa en az bi 7 myon.euromuza mal olacak yatarak.

Yedek santrafor bile olacak capta adam degil malesef.

Gelirken yazdık bu adam futbolu kafasında bitirmiş , yoksa mümkünatı yok gelmezdi Türkiye'ye. Mesut dünyanın her köşesinde tanınan bir topçu. PR denilen şeyi inanılmaz. İstese hala dünyanın her köşesinde en üst seviyede transfer yapardı eğer kafasında futbol oynamak gibi bir niyet olsa . Bu adamın pek umursadigini düşünmüyorum feneri hatta genel olarak futbolu. Farklı sebeplerle geldi Türkiye'ye. 3 ay önce Ali koç bir hayal diyordu. Sonra birşeyler oldu adam geldi. Sorun mesut artık futbol oynamayı seven biri değil adam resmen sahada işkence çekiyor suratından bile anlıyorsun. 90 dakika diriliş izlese daha çok zevk alacak gibi bir hali var.

Kendisini Bremen zamanlarindan beri hatta hasbelkader şahsen de tanişmışliğim vardir. Bu çocuğun suratı sıttın sene böyledir. Asla gelemez kötü bir gidişe, surat direk asılır.
Bremen'e geldiğinde kiyas edildiği oyuncular Micoud ve Diego idi burada beğenilmeyen o Diego o dönemin 7. harikasiydi Bundesliga'da.
Performansı Real Madrid transferi öncesi ciddi yükselse de saf yetenek olarak bu iki oyuncunun da ciddi anlamda gerisindeydi...
Bu kariyeri nasıl yaptı ciddi anlamda anlamak zor. Real Madrid döneminde yasal olmayan maddeleri kullandığını biliyorum. Premierlig'de zatten kullanmayanı ......
Ama hep dediğim gibi avrupa futbolunda da balon topcu kayniyor.

Mesut'un şu an futbol oynadığını mi düşünüyorsun. Adam futbol ile arasına kilometrelerce mesafe koymuş. Oynarken suratından bile belli oluyor. Bu durum en az 2 senedir var. Aklı futbolda olsa hala Alman milli takımının kaptanı olmuş. Premier lig la liga da felan oynuyordu . Mesut futbol oynamak istese Fener'e gelmezdi zaten.
Farklı bir şey yazmadım ben de Mesut hakkında, 3 senedir saldı kendisini ki prime döneminde bile fiziksel olarak ciddi sorunları olan bir adamdı.

1 sayfa bok atilmis. ne garip adamlarsiniz yav
belhandadan x10 kat daha verimli olacaktir maasi bizi ilgilendirmez

3.5 yillik 18 milyon euroya yakin parayi gozden cikarmislar, anlık 160 milyon tl
bizi ilgilendirmez ama
ligi sallayacaktir

Alex efekt yaratabilir

Saçmalamayın futbol zekası bile yeter bu adamın bu lig için

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dua edelim de yatmaya gelsin. Bizim ligi donunda sallar.

Herkes Falcao diyor ama Falcao sakat + takima muhtac. Biraz da hakemlere bagli, hakemler korursa katki verir

ne yazıkkı ali koç doğru hamleler yapıyor. bizimkilerde düşman olsa bukadarını yapmazdı. rezalet

Beğenmediğimize göre çok katkı sağlayacaktır

sağlıklı ise oynar. arda fark yaratıyorsa bu fazlasını yapar.

Bok atmaya gerek yok
Arda nin sov yaptigi ligde mesut vuvuzela calar

orta sahasi akbaba, belhanda ve ömerden olusan takimin bu transfere b.k atmasi cok gülünctür

Sanırım Mesuta bok atılıyor. Bu bok atanlar kendindemi acaba. Bize gelse yıkarsınız heryeri

Sneijder etkisi yaratıcığını düşünüyorum. Hayırsız olması dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fb yi şamp yapacak bir hamle

Bosun b.k atmaya gerek yok. Tek bacakla oynasa dahi 15+ asisti var TSL de

Irfan Can ile kiyaslamislar. Te Allahim yarabbim ya :D

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Gelmez..

Gelirse lamı cimi yok. Sırf oyun zekası fark yaratmaya yeter. Arteta'nın bence kadro dışı sebebi oyun stili ile alakalı. Çift yönlü orta saha kurgusu tercihi yüzünden kadro dışı bıraktığını düşünüyorum. Arsenal'in işin kilit açma kısmında tam aradığı adam. Lakin Mesut'a gereken sabrı gösteremedi. Defans hiç yok, yürüyor. Onun bu boşluğunu tolore edebilecek yapıyı oluşturmak da istemedi.
Yalnız ne patlamışım.. ;D

Adam hem geldi, hem de fark yaratmayı bırak, tabiri cazise sahada bir taraflarından nefes alacak kıvamda.. Fener oyununda bir şekil şemale olmadığı için de, zeka koyacak bir durum da yok. Orası ayrı.

Valla Falcao bize oyle buyuk kazikki mesuta gulemiyorum.

Mesutu alinca oynatmak mecburiyetinde olduklarindan sorun yasiyorlardi. Pelkas mesut, ozan,irfan, gustavo, sosa 6 lisindan max 3 u ayni anda oynar.

O.yuzden kaos kacinilmazdi. Mesut dogal seleksiyona ugradi.
Ahaha doğal seleksiyon mu? Kahkaha attım rdas yav 😂😂

Usta bileğim

Bileğim uf oldu usta
yeni avatarım nasıl?
1614986557555.webp

Geldiğinden beri gol asist yapamamış komik

bundan sonra yapacakmış gibi de durmuyo daha komik

bu tarz transferlerden falcaodan sonra uzak durduk,inş bi daha hiç yaklaşmayız

Geri
Üst Alt