Metehan Baltacı: "Çalışıp karşılığını alınca insan mutlu oluyor…"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1725137988856.png

Metehan Baltacı: "Çok mutluyum. Çok sıcak hava, kötü zemin. Okan hocama güvendiği için teşekkür ediyorum. Maçtan önce de Kerem ağabeyim demişti. Arkadaki boşlukları maç öncesi analiz etmiştik. Daha fazla gol atabilirdik."

Metehan Baltacı: "Çalışıp karşılığını alınca insan mutlu oluyor…"

iyi maç oynadı bir kaç yerde hamle şansı vardı orda ayağını sokup atağı kesebilse kusursuz maç çıkardı neredeyse.

Çocuk boyuna rağmen baya seri ben çok beğendim. İnşallah forma adaletli bir döneme denk gelir ve forma bulur.

İnşallah başka maçlarda da oynarsın. Ama pek sanmıyorum

Abdulkerim'den daha uzun boylu ve boylu poslu olmasına şaşırdım. İkisini hiç yanyana görmemişitm. Boyuna göre çok da hızlı da. Ayağı da çok iyi. Ben çok beğendim.

en kötü apo kadar oynar işte. ayakları becerikli, savunması da az gelişene kadar anca onun kadar sırıtır. sola 10 milyon harcamışız herif kafasını kaldırıp önündeki adama top atamıyo. çocuk kaldırdı kafayı birde gördü savunma arkasını. zaten 10 yılda 3-4 tane a takım seviyesi oyuncu çıkıyor, onları da tek derdi kendi koltuğu olan bi adam için sağa sola peşkeş çekmeyelim.

Bu çocuk en az Apo kadar oynar zaten.

Okan bırak şu Apo inadını.

Devam Aslanım benim

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün fena değildi

Üzerinde durmalıyız artık bu çocukların

Keşke Emin'de gitmeseydi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin görüp pişman olacaktir bu sene kalsa ilk 11 olacaktı adım gibi eminim.

Ne Emin ne de Metehan bu sene 11 olacak kadar iyi değiller. Bizim bu sene hataya pek tahammülümüz yok. İnşallah önemli maçlarda oynatıp bitirmezler gençleri.

Üç maç üst üste oynandıktan sonra: Nelsson Out, Metehansson In. Çocuğun tipi de tam Kuzey Avrupalı İskandinav.

1725183838742.png

Geri
Üst Alt