GSC Haber Metehan Baltacı Tahliye Edildi

Mahkemeye gitmesini filan geçtim mhy ile arkadaş olacak kadar midesiz ve omurgasız olması kovulması için yeter de artar bir sebep.

gençken yaptığı hatadan içeri girmesi sıkıntı değildi ama mhy gibi haram para kazanmak için fenerli görünüp galatasaray'ın adını kirleten bir şerefsizi ziyarete gitmesi kovulması için yeterli 1 neden. defolsun 2. ligde sağbek oynasın.

Sizce bunlar içerdeyken mhy bunun ağzından bizim takımla ilgili laf almış mıdır almamış mıdır

Hapis hayatı falan zordur abi. Öyle tatile gitmiyorsun yani. Zaman zor geçer, içeride yarım saat oturup konuşabileceğin adam bulmak seni Dünya'nın en mutlu adamı yapar. Kendim yatmış gibi konuşmayayım da anlayabiliyorum o psikolojiyi. Askerlikte az buçuk gördük o ortamı. O yüzden Mert Hakan'a yakınlık duyuyorsa, hatta minnet bile duyuyorsa ben kızamam. Yazık, 23 yaşında çocuk bu sonuçta.

Ben de sözleşme feshi falan diyordum da düşene bu kadar vurmaya da karşıyım. Bir taşlar yerine otursun, çocuk tam olarak neyle suçlanacak bilelim ondan sonra bir hükme varılır.

Kafes dövüşçüsü var Jon Jones kafes içi dışı skandal bir herif yemediği halt yok başkası olsa gözünün yaşına bakmazlar ama Ufc bir türlü yollamıyor tek sebebi eleman olağanüstü bir dövüşçü eşi benzeri yok. Metehan'ın bu işten kurtarmasının tek yolu iyi topçusu olması iyi topçu mu değil o zaman bu konuyu mesele bile etmeden yollayacaksın bu kadar basit.

Geri
Üst Alt