Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

[emoji6][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Danyal Artemis" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Tatile mi geldin kardeş bu satırları ayakların denizdeyken yazmıyorsunfur inşallah

Tatile geldim ama vallahi denizdeyken yazmadim

Hava bayagi parcali bulutluydu gün boyunca

Memleketim ispartaya yağmur yağmış, Maraş cehennem gibi. Isparta her yönüyle güzel ya.

8 yaşındayken teyzem ve eniştem doktor olarak mecburi hizmet yaparken (bu arada enişte zaten ailecek Isparta'lıydı) Temmuz ayında gidip bir ay kalmıştık. Baya sıcaktı o zaman hatırladığım. Bir de hatırladığım kadarıyla şimdi de öyle mi bilmem bitmeyen tren yolculuğu, tren Burdur'a geliyordu. Sonra bir müddet baya bir geri geri gidiyordu.

8 yaşındayken teyzem ve eniştem doktor olarak mecburi hizmet yaparken (bu arada enişte zaten ailecek Isparta'lıydı) Temmuz ayında gidip bir ay kalmıştık. Baya sıcaktı o zaman hatırladığım. Bir de hatırladığım kadarıyla şimdi de öyle mi bilmem bitmeyen tren yolculuğu, tren Burdur'a geliyordu. Sonra bir müddet baya bir geri geri gidiyordu.
Treni kaldırdılar, eskiden bende yazlarini sıcak bulurdum, 5 senedir Antep ve marasta kalınca yazın gittiğimde yorgan ortuyorum 😄😄 geçen hafta gittiğimde sabah 18 dereceye uyandım. 18 ne ya? Burada klima 24 saat 16da çalışsa bir odayı o dereceye düşürmüyor 🤗

Bizim burada bugün deli gibi yağmur yağdı, otobanda herkes 30'la gidiyordu hiç bir şey gözükmediği için.

Blazing Heat Wave GIF

1752842986531.webp

Yazı sevenler tam liste

1-) Abdullah Öcalan
2-)Fethullah Gülen
3-)Bağdadi
4-)İblis
5-)Deccal

Geri
Üst Alt