- 9 Ağustos 2011
- 59.452
- 34.147
- 3.408
Tatile mi geldin kardeş bu satırları ayakların denizdeyken yazmıyorsunfur inşallahSizler sicak diye yazinca sasirdim acikcasi
Ben antalya’ya geldim gayet güzel hava
Sicak ama öyle bayiltacak bir sicaklik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatile mi geldin kardeş bu satırları ayakların denizdeyken yazmıyorsunfur inşallahSizler sicak diye yazinca sasirdim acikcasi
Ben antalya’ya geldim gayet güzel hava
Sicak ama öyle bayiltacak bir sicaklik yok
10 gün önce düğün vasıtası ile 1 gün kaldımMemleketim ispartaya yağmur yağmış, Maraş cehennem gibi. Isparta her yönüyle güzel ya.
Onurum şuan buharlaşma tehlikesi geçiriyorsun, kalsaydın az daha10 gün önce düğün vasıtası ile 1 gün kaldım
Tam memur olup yaşamalık şehir
[emoji6
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Danyal Artemis" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Cok sukur yav, gecen sene bugunler daha kotuydu.yani idare eder o kdr ana avrat küfredeceğimiz gibi bi durum yok pek
Memleketim ispartaya yağmur yağmış, Maraş cehennem gibi. Isparta her yönüyle güzel ya.
Treni kaldırdılar, eskiden bende yazlarini sıcak bulurdum, 5 senedir Antep ve marasta kalınca yazın gittiğimde yorgan ortuyorum8 yaşındayken teyzem ve eniştem doktor olarak mecburi hizmet yaparken (bu arada enişte zaten ailecek Isparta'lıydı) Temmuz ayında gidip bir ay kalmıştık. Baya sıcaktı o zaman hatırladığım. Bir de hatırladığım kadarıyla şimdi de öyle mi bilmem bitmeyen tren yolculuğu, tren Burdur'a geliyordu. Sonra bir müddet baya bir geri geri gidiyordu.
Dışarıda hafiften yağmurun sesi
Bir bardak suyu 5 dakika içinde vücuttan atıyorum. Sıcak havayı sevmiyorum. Sevene de saygı duymuyorum. 30 derece üzeri sıcağı seven deccaldır.
32 derece % 15 nem. Nem=deccal28 derece %85 nem - 32 derece %15 nem ?