Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Az çemenli pastırma pasla abine. Geçen gönderdiğin bitti.

Aga bu kadar şikayet ediyorsun da hiç tedbir ekipman falan sadece klima deme, onun harici hiç planın var mı ?

Bence şundan bir tane at kenara kullanmasan bile durdun. Dün benim başıma gelen senin başına gelse Erman beyin istediği sanırım olmuştu. Bir de termosta çok önemli 1 ekipman.

20267965_r2_1000_1000.webp

Aga bu kadar şikayet ediyorsun da hiç tedbir ekipman falan sadece klima deme, onun harici hiç planın var mı ?

Bence şundan bir tane at kenara kullanmasan bile durdun. Dün benim başıma gelen senin başına gelse Erman beyin istediği sanırım olmuştu. Bir de termosta çok önemli 1 ekipman.

Ekli dosyayı görüntüle 295856
Termos demisken,

Dexathlonda 300 TL ye mi ne, SOGUK ICECEK KILIFI diye bir zavazingo var(adini yanlisra hatirliyor olabilirim, soguk kilif falanda aratinca olabilir)

Bira vs icin muazzam, asla isinmiyor icecek.

Edit:
QUECHUA Isı Yalıtımlı Matara Kılıfı - Gri / Mavi - 0,75 - 1 L
290,00₺

1.5 lt olanida var

Ankara da bile geberiyoruz lan bu nasıl bir sıcak…

Termos demisken,

Dexathlonda 300 TL ye mi ne, SOGUK ICECEK KILIFI diye bir zavazingo var(adini yanlisra hatirliyor olabilirim, soguk kilif falanda aratinca olabilir)

Bira vs icin muazzam, asla isinmiyor icecek.

Edit:
QUECHUA Isı Yalıtımlı Matara Kılıfı - Gri / Mavi - 0,75 - 1 L
290,00₺

1.5 lt olanida var

Decahtlon'u artık bıraktım üstat. Nedenlerini yazayım.

Daha önce Btwin pompa vardı eski ürünlerinden ve hep kaliteleri iyi olurdu. Sonra benim hatam tabi düşürünce, yine bildiğim iyi pompa diye oradan aldım Decahtlon diye yazan aynı ürün ama.

Bir kaç kez sorun yaşadım. Yine benzer durumda bir kaç ürün üst üste gidince Marmara Forum'da üstelik burası Türkiye genel merkezleri olan yer. Bisiklet bölümünden genç bir eleman ağzını yaya yaya yavşakça abi sen sürekli ürün alıyorsun sonra da gelip şikayet ediyorsun demez mi, hani kurumsal yer ya sözde. O gün o herifi ben dövmedim ama bu kafa ile devam ettiyse birinden mutlaka yemiştir. Tabi müdürünü falan çağırttım o sırada ayrı mevzuatlar.

Yine yakın dönemde basket topum mefta olunca oradan amıştım yeni bir top kısa dönem önce, birde yine eskiden oradan aldığım bir top iğnesi seti var. Topun havası indikten sonra bak burayı iyi dinle pompa decatlon, top iğnesi decatlon, top decatlon popma şişirmiyor.

Gittim topu göstermeye dedim her halde topta var bir sorun orada şişirdiler. O bölümden gelen yetkili efendi biriydi ama şunu dedi bisiklet pompası konusunda biz her top için garanti veremiyoruz, isterseniz top için ayrı top pompalarımız var. Ya da havası inerse yine getirin biz yardımcı oluruz. Kısa süre sonra bisiklet pompası da mefta oldu. Bu sefer kendi bildiğim bisikletçimden aldım pompa ve bisiklet olayı dışında top olayında da %99.99 emindim şişeceğinden ve kendi marası ile şişmeyen decatlon topu farklı marka ile şişti.

Geri
Üst Alt