Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.325
- 91.249
- 5.093
bela okuma
Az çemenli pastırma pasla abine. Geçen gönderdiğin bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bela okuma
akşamları rahatlayıp nem biraz daha dengeleniyor ama - iğne gibi batmıyor o zamanın sıcağı.Abi o dönem de biraz Yaz'a kayıyor gibi artık. Eylül zaten artık Ağustos'tan çok farklı değil son yıllarda.
Bu sıcakta pastirma yersen tabi sevmezsin mevsimi lanAz çemenli pastırma pasla abine. Geçen gönderdiğin bitti.

Geçen gün 12. biradayım diyordunbu sıcaklara laf edenler
cehennem ateşinde ne yapacaksınız?
ahiretinizi kazanmaya bakın
13 bir eksik söylemişsin torpil yapmayalımGeçen gün 12. biradayım diyordun

Termos demisken,Aga bu kadar şikayet ediyorsun da hiç tedbir ekipman falan sadece klima deme, onun harici hiç planın var mı ?
Bence şundan bir tane at kenara kullanmasan bile durdun. Dün benim başıma gelen senin başına gelse Erman beyin istediği sanırım olmuştu. Bir de termosta çok önemli 1 ekipman.
Ekli dosyayı görüntüle 295856
O kadar da sıcak değil diyordunbu sıcakların bir anlamı olmalı
Termos demisken,
Dexathlonda 300 TL ye mi ne, SOGUK ICECEK KILIFI diye bir zavazingo var(adini yanlisra hatirliyor olabilirim, soguk kilif falanda aratinca olabilir)
Bira vs icin muazzam, asla isinmiyor icecek.
Edit:
QUECHUA Isı Yalıtımlı Matara Kılıfı - Gri / Mavi - 0,75 - 1 L
290,00₺
Isı Yalıtımlı Matara Kılıfı - Gri / Mavi - 0,75 - 1 L
Isı Yalıtımlı Matara Kılıfı - Gri / Mavi - 0,75 - 1 L null 0,75 - 1L Quechua alüminyum veya plastik mataralara uygun bu kılıf ile içeceklerinizin ısısını muhafaza edin.www.decathlon.com.tr
1.5 lt olanida var
İstanbul bu gece penisi avuçladı
Nem şov var
Foto yahut video gelir mi2-3 gündür fazla nem yoktu millet yine şikayet ediyordu. Ayrıca @Recep Buruk 'un şeftaliyi hav hav kardeşler dişlemişken biz avuçlamışız çok mu ?
Foto yahut video gelir mi
bana bi köpegin yaklaşabilecegini düşünmek cok komik dostum2-3 gündür fazla nem yoktu millet yine şikayet ediyordu. Ayrıca @Recep Buruk 'un şeftaliyi hav hav kardeşler dişlemişken biz avuçlamışız çok mu ?