- 27 Ocak 2010
- 132.451
- 97.603
- 5.488
Ben yazı daha çok seviyorum.İskenderun'dayım en yakın deniz bana 15 Dk havuz ise 10 Dk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yazı daha çok seviyorum.İskenderun'dayım en yakın deniz bana 15 Dk havuz ise 10 Dk![]()
Bildirimleri açmıştım senin için ki sovmeden boşa bir saniye geçmesin. Sövdüm gidiyorum simdiMübarek sıcaklar geldi rahatladım. Oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum. İşte aradığım keyif.
Utanmadan bide adinda The North Remembers yaziyorMübarek sıcaklar geldi rahatladım. Oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum. İşte aradığım keyif.
Mübarek sıcaklar geldi rahatladım. Oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum. İşte aradığım keyif.
Bildirimleri açmıştım senin için ki sovmeden boşa bir saniye geçmesin. Sövdüm gidiyorum simdi
Utanmadan bide adinda The North Remembers yaziyor
Summer haterları da kudurttuğuma göre rahat bir uyku çekebilirim artık.
Hadi iyi geceler.
Yapma be ustatKlima + Vantilatör altında 1 gün geçirip Marmaray'a bindikten sonra dün çok fena yel ağrısı ile geçti. Bugün de devam ediyor.
Klima ayrı dert. Kapattığın an nefes alamamak ayrı.
Yapma be ustat
Klimanin basliklarini tavana ayarla sicakligi da 25 26 yap hic birsey olmaz. Lutfen klimaya karsi bu saldirgan tavrina son ver